BirMucize2015 Papatya2768 benimde 9-12 ocak arasi ama hastalanicam büyük ihtimalle gögüslerimde agri var 1 haftadir sivilcelerimde cikti 🥺
Buistebirannelikvar Papatya2768 ben de baş ağrısı, kasıkta batma, bide midem de değişik Bi ağrı oldu belirtim bunlar
Zzsm Zzsm herhangi bir belirtimde yok açıkcası karnım ağrıyor arada ama daha çok erken diyorum kendi kendime 😌
Papatya2768 Zzsm inş güzel ve sağlıklı haberler alırız benim 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden tedirginim
Dilektrhn Merhaba benim Ocak 8 fakat dün test yaptım silik cizgiyi gördüm bu sabah yaptigimda daha netti sanırım çok ufak Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah 💜
Buistebirannelikvar Dilektrhn ben de 5 gün önce test yaptım çok şükür kanda da çıktı darısı sana inşallah 🌸
Buistebirannelikvar Papatya2768 benim bat 9 u 3 gün önce test yaptım ben dün de kan verdim çok şükür güzel haberi aldım darısı sizlere inşallah
Damla--35 Papatya2768 Aslında adetim bir kaç gün gecikirse diye düşünüyodum ama yarın dahiliye bölümüne randevum var gitmisken belki kan aldirabilirim ama henüz erken olduğunu için çıkmazsa adet gecikmesinde yaparım testi
Papatya2768 Damla--35 işte geç döllenme olunca çıkmayabiliyormuş ama tahlil vereceksen ona da baktır bence az da olsa birşeyler çıkar diye düşünüyorum