Esrelf Kızlar süt rengi akıntısı olan var mı? Gebelikte normal mi? Hem smear hem kültür bakıldı enfeksiyonum yok. Suyum sızıyor olabilir diye 2 defa amniosure testi yapdıldı, sonuç negatif. Sulu beyaz bir akıntım var. ( süt kesiği gibi değil)🤔
Rasev Esrelf bende bekarkende oluyodu canim normal biliyodum hic problem olcani bilmiyodumki evlendim yine oluyodu burda postlari okuyunca normal diyilmis anladim🙊dün daha korkuncu oldu akintim çok ve kati oldu ondan gercekden korkdum yine olursa dokdora haber veririm dedim çok şükür olmadi
Bebegmibkliyrm Yaa bir yil oldu evleneli. 6 haftalik hamileyim. Evlendigim aydan beri akintilarim oyle benim. Testler yaptirdim tahliller yaptirdim ilaclar kullandim gecmedi testlerde temiz cikti hep. Ne bu anlamadim. Sut gibi. Camasira degince krem gibi duruyo sanki
Esrelf Bebegmibkliyrm klcserpil kızlar internette baktım gebelerde olabiliyor normal yazıyorda ben emin olamadım tabi.
klcserpil Bende de ayni sorun var malesef,sulu bir akıntı oluyor,doktora gidince sorucam bakalim normalmiymis,32 haftadayim ben de 😕
Esrelf Rasev canım suyumun gelmemesi lazım benim erken doğumum olabilir😊 ama internette gebelerde normal yazıyor.
Busra34 Benimde o sekilde surekli gelen bi akintim var doktora soyledim fitil ve krem verdi ama gecmiyo bi turlu
Esrelf Busra34 bende de mantar vardı kullandım geçti sanırım. Ama şimdi de süt gibi garip geliyor bana canım.
klcserpil Esrelf benim kontrolum vardi az önce doktora sordum akintim oluyor sulu diye,o da fitil verdi her ihtimale karsi kullan dedi enfeksiyon olmasin diye,eger enfeksiyon olursa erken doguma sebep olur agrin olur dedi canim
Rasev Esrelf tatlim çok komik bisiy oldu ben postlari karisdrdim demin yazdigim sut gelmesi ile alakaliydi aklim karismis resmen