litha öyle ne gelirse Allah’tandır diyorum zaten vardır bir bildiği dedim hep. İnşallah bu sefer güzel olur😊🤲 evet karar verdiğimde bu ay korunmayız dediğimde adetliyken 3. Günü hormonlsrıma baktırdım. İşte prolaktin, estadrodil, tsh gibi gibi dahiliye doktoruna gitmiştim ona söylemiştimadetliyim şu an diye 3.günü o gerekli hormon testlerini yapmıştı ve bir de tam kan sayımı, demir, magnezyum, d, b12 gibi değerlerine baktı. D ve b12 harici her şeyim iyi çıkmıştı. D ve b12 çok kötüydü zaten sağlık problemim var bunla alakalı tahmin etmiştim çünkü ayda bir iğne oluyorum olmadan önce tahlil vermiştim beklediğim sonuçta yani. Çoğu kişi gebe kalmaya karar vermeden önce pek dikkat etmiyor sanırım yani öyle denk geldi burda ama ben yumurtlama günümü genel olarak hep takip ederdim. Bu bekarken de böyleydi. Lisede bu konularla alakalı bilgi vermeye gelmişlerdi o zamandır takip ederim kendimce yani onlar söyledi diye bir süre dikkat etmiştim sonra da zaten ister istemez rutin oldu bende.😊 Benim yumurtlamam hep adet bitimindenn sonra 4 5 gün içinde oluyordu. Yani daha doğrusu ben belirtilere göre öyle olduğunu düşünüyordum. Ve kendimce belirti gördüğüm yumuetlama gününde o ay hamile kaldım. Daha sonra bu seferki gebeliğimde acaba yanılıyor muyum diye ( 4ay denedik olmadı) ovulasyon testi aldım ama yanılmıyormuşum. Olmayacağından olmuyormuş sonuçta zaten illa hemen olacak diye de kendimi şartlamamıştım ama ilki tekte olunca bu sefer olmayınca panikledim biraz sanırım o yüzden testleri aldım. He amaiyi ki almışım en azından yumurtlamıyor muyum acaba ya kaçırıyor muyum acaba gibi düşünceler kafamda gitmiş oldu iyi oldu. İşte böyle canım biraz uzun oldu sanırım ama deneyimim böyleydi😊🌸