Beyzaaaa29 Kızlar selam. Yaptırdığım beta tahlilinde birincisi 51.38 ikincisi 81.88 çıktı. Normal mi bu durum sizce? Yani son adet tarihine göre 4+4 gözüküyor bebiş ama. Sanki beta düşük gibi.
iremby Beyzaaaa29 Eka1104 ikizinde artışları biraz düşük gibi görünüyor normalde 2 günde 2 katına çıkması lazım değerin ama hemen endişelenmeyin geçen bir post görmüştüm burda değeri az artanlarda varmış %66 nın üstünde artıyorsa sorun yokmuş ve sağlıklı bir hamilelik geçiriyormus. Birde degerleriniz 50- 25 falan zaten daha cok az degerleriniz, bir doktorunuzda bakar illaki bir şeyler anlaşılır insallah kotu bir sey yoktur 🙏
Beyzaaaa29 Eka1104 gerçekten bende hiç bir anlam veremedim. Benim ikinci gebeligim birde. Oğlumu öğrendiğimde 4 haftalıkti ve 830 çıkmıştı beta
Beyzaaaa29 iremby sağol canım inşallah 🤲 evet bana da çok düşük gibi geliyor. Geç döllenme olmuş olma olasılığından mi acaba diye düşünüyorum
iremby Beyzaaaa29 olabilir benimde ilk kizima gore degerim cok dusuk ben ilk kizimi 5 haftalik ogrendim 1088 di degerim öğrendiğimde simdi de 4 haftalik ogrendim 191 le ogrendim bana da dusuk geldi deger ama oluyor demekki böyle seyler 4 hafta olup 2000 degeri olanda var degisik kisiye gore hamilelige gore bile değişiyor
Eka1104 Beyzaaaa29 bende ondan diye düşünüyorum ama bilmiyorum o kadar zor ki. Hemşireyim bir de ders kitaplarıyla alakası yok kesinlikle bu durumun. Yaşamadan bilmeden öğrenmiyor insan
iremby Beyzaaaa29 amin insallah 🙏 Benim bugun kontrolum var bakalim biraz korku biraz heyecan gidicem insallah sorun yoktur diye umid ediyorum
iremby Beyzaaaa29 benim suan son adet tarihine gore 4+6 haftalik. Bakalim doktorda aynisini solicek mi bugun. Ben gecen hafta pazartesi kan vermistim 191 di. Daha da tekrar istemedi doktor.
iremby Eka1104 benim ilki kızdı 1088le öğrenmiştim 2 gun sonra tekrarlatmisti doktor 2500 mu ne cikmisti. Simdi tekrarlatmadi da ondan da huzursuzum niye 2 gün sonra test istemedi tekrar artis icin falan diye icim icimi yedi insallah bugün her sey yolunda gider de icim bir nebze rahatlar 1 hafta sonra 🙏