Neva3 Hamileliğinde tansiyon düşmedi yaşayan var mı sabah kızıma poğaca yapmak istedim İşim tam bitti inanılmaz bir şekilde tansiyon düşmesi yaşadım çok yeni hala hamileliğim 😒
Busra34ybg Neva3 ilk haftalarda çok normal canım yorulduğun için de olabilir açsan ondanda olabilir kalkar kalkmaz biseyler atıştır aç kalma hele aç açına iş falan hiç yapma düşüp bayılırsın Allah korusun
Dryalp Neva3 açsan olur canım birde şekerin düşmüştür açlıktan dikkat etmen gerek birden atıver ağzına insan istemıyor bazen ama hamılesin
Attent Neva3 benim tansiyonum çok düşüyor ya ekmek almaya gittim yolda bir tansiyonum düştü eve zor attım kendimi hamilelikte çok oluyor ya
NilayRuya Neva3 ben sabahları kahvaltı hazırlarken hep düşer tansiyonum kahvaltıyı bırakıp uzanıyorum 🙄
Neva3 Busra34ybg evet bir şey yememiştim ama canım hiç bir şey yemek istemiyor açıktığımı hiç bilmiyorum
Busra34ybg Neva3 inanın çok iyi anlıyorum zorla yiyordum bende ama aç kalmayın iyi kötü biraz ekmek biraz peynir yada tost midenizi bastırır sabahları bi kaşık pekmez yutun aç karnınıza enerjide veriyor