Karadeniz61 Günaydın kızlar, 22 haftalığım geçenlerde marangoz ölçü almak için geldi bebek odasını. marangoz hemen yapma taraftası ama ben hemen istemiyorum. 6.ayım bittikten sonra sipariş vermeyi düşünüyorum sizin fikriniz tecrübeleriniz neler
bus91 Karadeniz61 bende 22 haftalıgım canım ben bu aralar başlıcam ilerde cok ağırlaşabilirsin halsiz olabılırsın enerjın varken yap dıyor tecrubelı arkadaslarım bende 7 aya yaklaşsın dıye dusunuyordum ama haklılar sanırım beğendımız bısy olur daha eksık cıkar yapıp kafayı rahatlatmak daha iyi gibi
badehandeyldz Karadeniz61 montesorri yatak yaptır o mobilya beşikler çok kullanışsız. Bebek ayağa kalkınca düşme ihtimali çok yüksek. Dolabıda geniş olursa ilerde kullanır. Ayrıca ben 1 yaşına girmeden odasında yatırdım tek başına öyle daha uzun uyuyor çünkü bizim çıt sesimize uyanıyordu
1Nihal Karadeniz61 Günaydın. Bence beklemeden yaptırın ne olacağı belli olmuyor maalesef. Bizim marangozumuzda covid oldu yapamıyor istediklerimizi. 30+5 haftalığım panik oldum zaman yaklaştıkça. O yüzden erken yapılsın daha iyi😊
Busra34ybg Karadeniz61 ben bende 6. Aydayım canım 7. Ayda sipariş vermeyi düşünüyorum anca tamamlanır halısıydı perdesiydi derken her bebekte 9. Ayı beklemiyor malum hazırlıklı olmak lazım 7. Aydan itibaren
Karadeniz61 bus91 marangoz olcağı için çok git geller olmaz diye düşündüm 🤔 daha küçük olduğundan birşey olur kaygısı fazla birde bende🙈🙈
Karadeniz61 badehandeyldz beşik ama sonradan kullanıma dönük pintrestte çok araştırdım. Birde yandan çekmeceli beşikleri eski model buluyorum. Ondan baya zorlandım. Monstre yataklarda çok alçak değil mi onları pek araştırmadım😁
Karadeniz61 1Nihal ayy birde o yönü var🙈🙈 bizde de 3 sene önce bi tanıdık bebeğini kaybetti 6aydan sonra ondan çok etkilenmiştik ozamandan beri ne yazık ki bizde korku kaldı. Ondan beklemek istiyorum galiba☺️ Ama iyi düşünmek herzaman önemli sadece oda için bi düşünce 🤗
badehandeyldz Karadeniz61 ben memnun kalmadım altı çekmeceli benimkinin. Memeden kesince sallamadan uyumuyor öyle kaldı
Zeynepreyyan Karadeniz61 yapacak bir şey yok. Kuzenimin bebeği doğuma 3 gün kala anne karnında öldü. Onu düşünürsek benim hiç bir şey almamam lazım. Böyle şeyleri kafana takma
Zeynepreyyan Karadeniz61 yapması zaman alacak zaten bir günde bitmesi imkansız . Temizlemesi yerleştirmesi filan doğum zamanı gelecek zaten
Susamcan Karadeniz61 biz baya erken davranmışız galiba 😂 cinsiyetimiz belli olunca aldık biz bir yandan borcu bitsin diye ama eve almadık mağazada beklettin şu an 28 haftalık oldu dün kurulumunu yaptırdık artık yeri belli olsun ev düzeni oluşsun diye ☺️ Ama herkesin düşüncesi farklı tabi biz kendimizce ödemede kolaylık olsun diye yaptık biraz da ben izne çıkmadan önce
Karadeniz61 Susamcan ödemeden dolayı haklısınız 🤗 bizde annem yapcak ilk torun diye anane yaparmış bizde adetmiş ☺️ tabi bende annemleri çok zorlamak istemem
iremby Karadeniz61 siz gonlunuzden nasil geciyorsa oyle yapın. Nasil rahat hissediyorsaniz. Erken veya gec tamamen size kalmis. Bu islerin zamani yok herkes kendi hayatina maddi manevi durumuna gore yapıyor. O yüzden iciniz rahat olsun keyfiniz nasil istiyorsa öyle yapin. Tabi marangozun hemen yapmak istemesi normal. Onemli olan siz ne istiyorsunuz 😊