Öncelikle merhaba hanımlar. Lafı uzatmadan direk soruya giriyorum şimdiden yardımcı olursanız çok sevinirim.
Öncelikle ben 6 aylık bebeği olan bir anneyim korunuyordum. dün sabah hastaneye gittim kendi doktoruma. Gitmenin nedeni 1 aydır olan idrar enfeksiyonunu tedavi etmekti.herşey normal birşekilde ultrason cihazı ile doktor benim yumurtalaeımı kontrol ederken burda birşey var dedi.kist olabilir ama bebekte olabilir dedi. 🤷♀️ Ben dondum kaldım bebek beklemiyordum ama kist de olabilir dedi doktorum.ve üstelik adetimden 2 gün gecikiyordu.bama birde fotoğraf verdi kist mi kesemi bilinmiyor daha🤷♀️ve dün akşam test yaptım idrar testi daha sonra testimde hayalet çizgi gibi birşey oluştu ama çok ince hiç yokmuş gibi benim diğer oğlumunkide öyleydi aceba hamile olabilirmi yim sizde bakarmısınız testime.inşallah bugün yada yarınkan testimde vericem ama içim içimi yiyor bide siz bakın istedim Birde arkadaşlar kistmi kesemi bilmediğim şeyin fotosunu da atıyorum rabbim hayırlısını nasip et inşallah