Nrgs34 bebeklerim_ adetini 3 4 gün geçtikten sonra yap bence testi. Hamişsen zaten şak diye 2 çizgi beliriyo kıpkırmızı 🤭 ben 2.çizgiyi göremedim ama fotodaki.
2melek_annesii bebeklerim_ evet var gibi ama siz yinede 1 2 gün sonra tekrar test yapın alttan flash tutup bakım bide var mı yok mu öylede belli oluyoe
2melek_annesii bebeklerim_ inşallah hayırlı haber alırsınız bence var canım benimde 3 gebeliğimde de cok cok slik cıktıydı ve sonuc hamileydim
bebeklerim_ Bu sağlık ocağındaki sonucu illa ertesi gün mü internetten görebiliriz biliyor musunuz bugün görebilir miyim
CupCake bebeklerim_ sağlık ocağının internet sitesi oluyor oraya barcod numaranı ve tc ni girince sonuç çıkıyor . Ama her laboratuarın şehre göre kendi sitesi var . Ben neresindeyim mesela , buradaki site hsl33 sanırım .
bebeklerim_ CupCake ben İstanbul maltepedeyim yani Maltepe 3 nolu asm nin İnternet sitesine bakıcam o zaman 💃 teşekkür ederim❣️
My12 bebeklerim_ çok silik ama var benimde böyle çıkmıştı iki gün sonra sabah ilk idrarında tekrar test yap netleşecektir canım 😊
bebeklerim_ 2melek_annesii inşallaaahh 🙏🏻🙏🏻 sağlık ocağına kan verdim sonuç yarın dediler ama yinede internetten bakıyorum 🤭
Ahsennurrrr bebeklerim_ evet çok silik bir çizgi var eğer 5 dakka içinde çıktıysa bı kaç gün sonra tekrarla daha net çıkar büyük ihtimalle hayırlısi olsun canım💮