bebeklerim_ [url=https://hizliresim.com/XvJTJl][img]https://i.hizliresim.com/XvJTJl.jpg[/img][/url] Çoook hafif bir ikinci çizgi var gibi mi bana mı öyle geliyor 🤦🏼♀️
bebeklerim_ Busra34ybg evet çook silik normalde bakınca biraz daha kolay görülüyor ama acaba çok mu erken yaptım ya da testte bir yanlışlık var ya da en kötüsü artık delirdim😂
Sumc bebeklerim_ kendine deli teşhisi koymadan o testi sakince yere bırak ve sağlık ocağına git canım 😅 delirme zamanı şimdi değil 💜
Busra34ybg bebeklerim_ bi kaç gün bekle tekrar yap canım evet bazen yanlış sonuçlar verebiliyor ama inşallah doğrudur hayırlısını versin rabbim ☺️
bebeklerim_ Duygus97 adetime 4gün var ama geç döllenme olmuş olabilir mi acaba çizgi çok hafif çıkmazdı normal zamanda döllenme olsaydı diye düşündüm 🙄
bebeklerim_ Sumc 😂 ya çıkmazsa kan testinde diye korkuyorum artık yine negatif görmekten 😔 sağlık ocağında sonuç ertesi gün çıkıyor dimi
Sumc bebeklerim_ evet hastanelerde aynı gün veriyorlar. Ben hastanede 2 saat sonra almıştım sonucu. Geçen gğn sağlık ocağında kan tahlili verdim ertesi gün aldım. Ama bu test yerine 5₺ olanları tercih ederim. 5₺ olanda kopkoyu çizgi çıktı ilk idrarım da değildi. Bunda ki çizgi daha silikti.
Bittercikolataa bebeklerim_ 4 gün varken böyle çıkması normal canim bence onu takma kafana adetten sonra koyulasacak kimisi 10 gun bile yeni yeni koyulasmis görüyor istersen kan ver😊
Duygus97 bebeklerim_ bu testten bende yapmıştım benim saatler sonra çizgi çıkmıştı o da kuruma çizgisi ydi tabii. İnşallah öyledir yarın tekrarla 5 TL lik testlerden al bence onlar sanki daha iyi net sonuç veriyor. Hakkında hayırlısı olsun 🤲
Bittercikolataa Ay gördümmmmmm😍😍😍 evet evet daha cok küçük galibaa çünkü pembe şekilde belirmeye başlamış insaAllah koyulasir sagliklicca😘 bu arada telefonunuzun markasi nedir bu ne netlik 😂
bebeklerim_ Bittercikolataa 😍😍 yaa dimii çok hafif pembelik var inşallah allahım hayırlısını versin hepimize 🙏🏻💕💕 hahah teşekkür ederim telefon huawei😂
bebeklerim_ Bittercikolataa kan testinde net çıkar o zaman🙏🏻 ben sağlık ocağına doğru yollanayım o zaman🤭
Bittercikolataa bebeklerim_ Evet var canim ben net gördüm direkk🥰 o kadar anlıyorum ki bu testlerden zamanında basinda beklerdimmm icini acar tamir ederdim resmen o cizgileri görebilmek icin😂 kiz benimki de p30 lite bu kadar net değil 🤦♀️
bebeklerim_ Duygus97 amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻 bendeki bu çok silik çizgi 5dk içinde çıktı aslında ama testlere de güven pek olmuyor dediğin gibi🤦🏼♀️
sue92 Benim de adete 3 gün varken böyle çıkmıştı. Hatta eşim göremedi bi türlü çizgiyi. Takip eden günler tekrar yaptım, çizgi koyulaştıkça ikna oldu