cemileanlar Hbf61 walla cnm 30 haftalik ken gittiğimde bebek pozisyonunu almış dedi ama çok erken kalkma fazla iş yapma demisti
burcuali38 Hbf61 ben 40+3 te doğum yaptım o güne kadar kanala girmemişti suni sancı desteğiyle girdi kanala
mom44 Hbf61 22 den beri doğum pozisyonunda sıkıntı yok dedi doğum pozisyonu baş aşağı durması bu iyi birşey 35 de kanala girdi kanala girince sıkıntı doğum başlar yani ama benm 39 oldu hala grlmedi :-)
Erkkannisi Hbf61 simdi soyle canim 37 haftalığim gecem hfta gittim doktora benim bebek 20 li haftalarda dönmüştü dogum kanalina girme olayı gobegin dusmesidemek doktor daha bebegin dogum kanalina girmedigini soyledi ama kafasi asagida
Hbf61 cemileanlar bende 37 haftayım geçen haftalarda doğum kanalına girmediğini söyledide merak ettim kaçıncı haftalarda giriyor diye 😊
Hbf61 Erkkannisi bende 37 haftalık hamileyim benimde aşağıda olduğunu söyledi kafasınu da mesela doğum kanalına girmesede bian sancıylada doğum kanalına girebiliyomu acaba kafamda deli sorular 🤔🙈
mom44 Hbf61 değişiyomuş canm benm ebe bana doğum yapacapım gün girdi dedi benm 3 hafta oldu kanalda ama aprı sancı gelme gibi birieyi yok gibi