Allah şifa versin çok zor gerçekten kimseye anlatamamak daha bir yoruyor insanı ağrın var ama sebebi belli değil haliyle çözüm de yok. . çok düşünmemeye çalış ağrıya çok odaklanma başka işlerle meşgul olunca dinginliyor biraz
Ben de omuz bölgesinden baya ağrı çektim bi umut diyip ortopedi fizik tedavi römotoloji vs hepsine göründüm mr film vs birsürü masraf ve zaman israfı ama sonuçda hepsi iki kas gevşetici verip postaladılar zamanında tam tanı koyamadılar ama başlangıcı olabilir dendi
sol kol ve sol bacak eklem bölgelerne taşındı ağrı.bir nevi sol taraf iflas ediyor vücudun.. Bunu hissetmek çok kötü..masajla biraz yatışırdı ama tam ağrı bölgesine de ulaşamazdım artık yanımda kim varsa rica minnet masaj yaptırmaya çalışırdım .hamilelik öncesi hacamat yaptırdım ağrım azaldı hatta kendimi yormazsam hiç yoktu hormanlardan mı bilmiyorum Bir kaç gündür hafif hissettiriyor ama eskisi gibi de değil şükür
tekrar gidecektim hamile oldugumu öğrenince vazgeçtim doğumdan sonra tekrar planlıyorum gitmeyi nasipse ama virüs durumu ne olacak belli değil