Aselinannesiii Hayat1234 bende öyleyim malesef 10 aylık bir bebeğim daha var sabah uyanınca kahve içiyorum anca kendime geliyorum 🤦♀️
Yldz3 Hayat1234 günde 1 kupa içiyorum herşeyin fazlası zarar dünyanın en sağlıklı yiyeceğini de fazla tüketsen faydadan çok zarar verir mantık burda dozunda içmek 1 bardaktan bir şey olacağını düşünmüyorum
Aselinannesiii Hayat1234 Allah bağışlasın inşaAllah adıyla yaşasın benim ilk kızım bu Eylül Asel şimdi de 32 haftalık hamileyim bu da kız ama isim düşünmedim daha hiç ☺️
Aselinannesiii Hayat1234 yapcak bişey yok artık daha buluruz inşaAllah evde ki bebişten fırsat olmuyor ki hiç birşeye ☺️ Ankara da oturuyorum canım ben ☺️
Hayat1234 Aselinannesiii hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah ta birinci bebeğinde küçükmüş yaa allah yardımcın olsun benim bu 3cü 😁
Hayat1234 Aselinannesiii uyku haram bana gece olunca bacaklar mahvetti beni öldürdü asla uyuyamiyorum huzursuz bacak sendromu😔
purpleviolet Hamilelikten önce günde 2 bardak filtre kahve 1 fincan türk kahvesi içiyordum. Hamile kalınca gittim kafeinsizlerinden aldım tatları çok kötü istesemde içemiyorum. Canım çok çekerse sütün içine az bişey nescafe atıyorum napayım 😔
Aselinannesiii Hayat1234 öyle oldu malesef ilk başta çok tedirgin oldum ama artık ikisi bir büyürler diye teselli ede ede sona geldim sayılır hayırlısı olsun artık 😂 Allah bağışlasın inşaAllah hepsini 🙏
Hayat1234 Aselinannesiii amin amin aynen neguzel ikisi birden büyür tek seferde süper olur iyi günlerde büyütürsün inşallah