_zynp_35 Merhaba . Ben şuan 34+4 haftalığım geceleri yatamıyorum yatmak icin yatağa uzandığım an nefes alamıyorum sanki boğazımda bir şey kalmış tıkanmış gibi yastigimi yükseltiyorum yinede fayda etmiyor . Normal mi bu böyle bir durumu yaşayan var mi
K-A-Y _zynp_35} ayni durumu ben de yaşıyorum nefesim resmen boğazımı yakiyor gece olsun istemiyorum bogaz da yanma oluyormus kızartma baharatli asitli yiyecekler cok fazla tuketilmemeliymis ama ben tuketmeyince de oluyor anlamadim 2 hafta sonra randevum var gidince ilac yazdırmayı düşünüyorum yoksa kafayi yiyecegim o kadar ki psikolojimi bozdu
K-A-Y _zynp_35 bana burda kızlardan birisi 1 cay bardagi ilik suya yarım limon sık ve 1 tatli kaşığı tuz ekle gargara yap demişti yaptım sadece 1 gün iyi geldi 🥺 dene istersen inşallah sana iyi gelir
kbrMEVA _zynp_35 aynı haftadayiz canım aynı sorunlari yaşıyoruz iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum sanki biri gogusumun ortasına yumruk atmisda nefes alamıyor gibiyim normal ama merak etmeyin hızlı hareket etmeyin sakin ve yavaş hareket edin
_zynp_35 K-A-Y iyi gelecekse denerim . Şimdiden uykusuz kalmaya başladım çocuk doğunca zaten uykusuz geceler baslicak
K-A-Y _zynp_35 inşallah iyi gelir 🥺 valla uykuyu da gectim psikolojim alt ust oldu gece olsun istemiyorum