alyn-cl Merhaba güzel anneler benim aklıma takılan bir şey var. Ben ikili hormon testine gitmedim ama ebemiz detaylı ultrasona git dedi gidenleriniz var mıdır ? Bana bu konu da yardımcı olacaklar var mı ? 20 hafta 6 günlük hamileyim bu arada 😘☺️
Zeynepreyyan alyn-cl detaylı ultrason tüm tarama testlerinden önemli. Bebeğin beyninden ayak parmak sayısına kadar her organı tek tek inceleniyor. Eger bebekte bir sağlık sorunu varsa ona göre erken tedavi başlanıyor
koala06 alyn-cl Detaylı ultrason herşeyden önemli canım. Bende yaptırdım çok şükür herşey yolunda sende mutlaka yaptırmalısın. Kordonunda ki 3 damardan tut ayak parmaklarına , damağına kadar bakılıyor çok önemli bence🙏
Busra34ybg alyn-cl detaylı ultrasonda bebeğin her organına her uzvuna tek tek bakılıyor canın kordon boyuna bebeğe giden kan akışı miktarına benim 1 saat sürmüştü
Meryemkale alyn-cl bende diğerlerini yaptırmazdım doktorum detaylıyı yapıcaz dedi zaten bizde istiyorduk 1 buçuk hafta sonta yaptırıcaz inşallah 🥰
T_kurtt Bende diger ikili vs tarama yaptirmadim ama detayli yaptiracagim ablam vs ailede kimi tanisam herkes detayli ulturasona girdiler tek bende haftaya geldi zamanim haftaya gidip yaptiracagim 🥰🥰
koala06 alyn-cl Valla o sanırım hastaneye göre değişiyor sormak lazım. Gerçi ben sordum girmeden önce bana cd veriyoruz içinde resimler var dendi 1 tane bile adam gibi resmi yoktu. Ama çoğu hastane 4d resmini veriyor:)