Kmerve 23 haftalığım ayak bileklerimin sanki burkulmuş da inanılmaz şişmiş gibi olduğunu fark ettim normal midir ki ? (Bir haftadır ayakta çok kaldım gün içinde uzanamadım inşallah bununla ilgilidir sadece) bilgisi olan var mı arkadaşlar ??
Mervensn1 Kmerve bi yakınım hamileyken olmuştu tuz tüketimi ile alakalı demişti doktoru ama sizinki farklıda olabilir en iyisini doktorunuz bilir🌸
Bsmlh Kmerve bugünki happymom paylaşımı Doğumdan sonra geçecegı yaZıyor eğer çok raharitsız ederse tuz azaltıp suyu fazlalaştırıp doktorunuzla görüşülün albümin bakar
kbry1mz Kmerve canım hiç ihmal etme doktoruna sor ya da git tek ayak bileklerinde mi var? Birde tansiyon problemin var mı? Benım kuzenımde ilk öyle başladı gebelik zehirlenmesi yaşadı o yüzden erken doğum yaptı
Kmerve kbry1mz Tansiyon problemim de yok aslında bi de evet sadece ayak bileklerim de var şişlik inşallah önemli değildir :(
Mervensn1 Kmerve tuz ve şekeri yasaklamıştı ona ama detayını tam bilemiyorum umarım basit bir şeydir sebebi🙏
Nur34can Kmerve bende de var şu 2 gündür doktora gittim 37 haftalığım bu arada iş fazla yapınca oluyor bide bütün gücümüzü oraya yüklediğimiz için oluyor