Candyasli Kızlar 11+6günlük hamileyim,biraz yorulunca hemen kalçamın, sol tarafı, hereket ederken kalkarken yatarken vs çok agrıyo sızdede oluyor mu
Kbrkksl Candyasli Böyle kramplı ağrı gibi mi peki? Anlık ağrı giriyor bir anda geçiyor sizde de öyle mi?
Hrnirm Candyasli 18 haftalık ama benımde senın gıbı 11 haftalık falan başlamıştı ara ara oluyo yınede eskısı kadar degıl
sabirsizanne111 17 haftaya geldi azıcık iş yapsam yürüyemez yatıp kalkamaz hale geliyorum sadece sol kalçam aynı dert bitmedi 😔
Candyasli sabirsizanne111 😕😕ay neden oluyo acaba doktora söylediniz mi,bende yarın gidince sorucamm bide cinsiyet belli oldu mu sizin
Kbrkksl Candyasli Aynısı bende oluyor bianda ah diye kasılıyorum o magnezyum eksıklıgınden kaynaklanıyor .. Bende 11+4 haftalıgım doktorum erken başlamış biraz dedi ama magnesıum diasporal saşe önerdi bana da hem zararsız hemde şikayetini giderir dedi
ozgeacar 18 haftalık hamileyim benimde sağ kalçamda sızıntı şeklinde ağrı oluyordu doktorum magnezyum ilacına başlattı hafifletti gibi biraz azalma var.ama bu haftalarda oluyormus bu cogu kişide