Ahsenada14 Merhaba güzel anneler 🌼 10 aylık kızım var Ahsen Ada🧚♀️ Rabbim nasip ederse de birde oğlum olacak, 5 aylık hamileyim🤭 Erkek bebek için isim önerisinde bulunabilir Misiniz. 🙏
Mpy Ahsenada14 oğlumun ismi poyraz.. eşim istedi ben burak batuhan alparslan göktuğ görkem arda bunlar i sundum kabul etmedi bu isimleri cok seviyorum
Ahsenada14 merve_ayaz9614 Biz 2 isim koyalım istiyoruz kısa olanda ata olsun istedik ama aile faktörü girince araya soğuttular beni isimden 🤦♀️😀
Ahsenada14 Mpy Eşim hep derdi ki birgün oğlum olursa poyraz ismini vereceğim. Ama bana sıcak gelmiyor. Bende görkem ismini sundum ama unısex diye istemiyor 🤦♀️😀 Bakalım kim kazanacak 💪
Neseee Oğlumun adı bana ne güzel isim gibi geliyor 🙈 CAN 💙 bende 5.5 aylık hamileyim kızım olacak onunda adı TANEM olacak inşallah 🥰
iremby Ahsenada14 Benim kizim var Asel adi. İnsallah bende 4+6 haftalık hamileyim oglum olursa Asil düşünüyorum.
Elifkyhn1993 Ahsenada14 bnm oglun adi gorkem adinada yakisir bi tipi var💕 kizim olucak simdide mira koyucam😊
Ahsenada14 Elifkyhn1993 Mira kızımın isim seçenekleri arasında vardı.Ama büyükler bu ismi söyleyemediği için vazgeçmiştik🤦♀️ Güzel seçim 👍😊
Elifkyhn1993 Ahsenada14 alla alla bizim buyuklerde cok basit buldu😃 kisa ve oz dediler 2cocugumuda ben koymus oldum boylece 😃😃