Anne3 Mervee19 ben kullanıyorum dokturum verdi hamilelere bu ilacı veriyor çoğu doktor burdanda konuşuluyor baya
Mondlicht Mervee19 doktorum bulantım olduğunda gece yatmadan önce 2 tane bile alabilirsin demişti. Bir zararı olsa demez yani kullanan çok hamile var
Kbrkksl Mervee19 Yok hiç bir zararı yok gebeler için zaten yoğun bulantıda etkılı bir ilaç prospektüsünde de hamılelık donemınde kullanıldıgı yazıyor içiniz rahat kullanabılırsınız 😊 Eczacı teknisyeniyim akşamları aç karnına 2 tablet yeterli olacaktır
Mervee19 Anne3 bende kullanıyorum dokturum izinde diye aile hekimine yazdırmaya gittim o kullanmasan iyi olur bebeğe zararlı diyince bi tereddütte kaldım
Ozlemtuncay Hamileler için özel üretilmiş bir ilaç zaten gece yatmadan önce 2 tane alıyorsun zaten 4 5 gün sonra bulantın azalıyor tek tek alırsan bir etkisi olmuyor ama doktorun nasıl kullan dediyse o şekilde almalısın
Mervee19 Mgestn bende 1 aydır akşam yatmadan önce 2 tane içiyorum ama aile hekimi içme deyince korktum açıkçası bebeğe zararı var diye
Birtane2307 Mervee19 doktor veriyir ve hamilelere ozel yapilmis bir ilac canm zarari yok gunde dort taneye kadar alinmssinda sakinca yok ben birtane alinca kesiyor cok sukur cok memnunum gece yatmadan aliyorum ustelik en bulantinin oldugu yogunluk günlerinde 8+3 gunluk oldum
Hanz Mervee19 doktorum bulantı icin verdi hayatimi kurtardi gece 2 tane icip yatiyordum suan 31+2 gunluguz ve gece bir taneye dusurdum hic bir zarari yok dedi bana ama senin bulantıların erken biterse birak alistirma derim
nurtencetinn Mervee19 Mide bulantım başladığından beri kullandığım ilaç 15+2′yim ve meburen devam ediyorum. Doktorum bu senin kurtarıcın dedi. Kullanmadığım zaman yediğim her şeyi kusmaya başlıyorum.
Senayyalcin Mervee19 Bebeğe zararı olsa hamilelere özel bir bulantı ilacı olmaz ve doktorlar hamilelere vermez zaten .