Damlahtp Bibliophilia-1991 olabilir yok ben içerde ceğil dışarda dağ yolunda oturuyorum yolun kenarında :)
Betul95 Momuser merhaba. Jimer hastanesinde Dr.Nuray Sözeri Altınere gittim. Çok cana yakın, çok ilgili bi doktor. Sıkıntı yaşamazsam doğumumuda onda yapmayı düşünüyorum. Ama yine Jimerde Mehmet Aral Atalay diye bir doktor daha var. Çevremden aldığım tavsiyeler üzerine ona da devam edebilirim. Açıkcası kararsızlık var biraz bende de.
Momuser Betul95 doktorunuza doğumdan ne kadar zaman öncesinde gittiniz bursada kine, Hakkari dediniz sanırım orada devam ediyor sanırım kontrollerini değil mi
mmek_2014 Bibliophilia-1991 amin canım Allah razı olsun Rabbim herkese saglıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲
Betul95 Momuser Bursa’daki doktoruma 3 aylıkken gittim ilk muayeneme şimdi 3,5 aylık.. perşembe günü tekrar gidicem kontrole daha sonra Hakkari’ye döncem bi daha nisan-mayıs gibi gelicem.. doğuma yakın.. o zamana kadar Hakkari’de devam edicem kontrollerime mecbur
Momuser Betul95 Anladım çok teşekkür ederim, benim de gitme imkanım hiç yok, doğuma 1 ay kala gideceğim. Doktorla ne kadar zaman önce iletişime geçmem gerekiyor, o yüzden merak etmiştim. Teşekkürler☺️
Betul95 Momuser keşke şimdi gelebilseydin 1 kere kontrole.. bide doğuma gelirdin daha rahat olurdu ama.. doğumdan 1 ay önce gelsende gidersin sıkıntı olmaz sanırım :)
Bibliophilia-1991 Snm-9586 gittim. Canım bugün test yaptı tekrar kan verdim düşük çıktı her şeyim ona göre ilaç yazdı ultrasonda da güzel baktı inceledi ilgili gibi yani sevdim ben devam ederim Eyüp bey ile haftaya tekrar çağırdı bakalım
Snm-9586 Bibliophilia-1991 Ben de gideyim canım hastane güzel donanımlı bence o yüzden orayı tercih edeceğim yenidoğan bölümü falan her şeyi düşünmek lazım ☺️
Snm-9586 Bibliophilia-1991 Bibliophilia-1991 kan değerlerin inşallah düzelir canım benimde d vitaminim çok düşük ilaç kullanıyorum 🌸kaçıncı haftaydın
Bibliophilia-1991 Snm-9586 randevu bul hemen aç git sana da yeni geldiğin için test ister büyük ihtimalle
Bibliophilia-1991 Snm-9586 33+2 canım valla inşallah düzelir bebek iyi de çok şükür şimdi serum yazdı birde 3 güne bir gidip serum yicem Demir takviyesi bu kadar düşük olduğunu bilmiyordum değiştirmesem doktoru bilemicem
Bibliophilia-1991 Snm-9586 hayır canım bakmış eskilerime ama kendine göre bakmak için tekrar istiyor sanırım üç tüp kan ve idrar verdim
Snm-9586 Bibliophilia-1991 Öyle yapayım sağol canım ☺️Ben de büyük ihtimalle giderim randevu için inşallah yer olurda şimdiden ararım