buseli07 Zdk Bir şey sormak istiyorum. Bebeğinizin cinsiyeti kız erkek mi 😬 Ben şu an 10+2 deyim 7 haftalıkken öğrendim gebeliğimi ve ilk bebeğim. Sanki regl olacakmışım gibi hep bel ağrısı çekiyorum. Daha şimdiden. Ben böyle dediğimde de bel ağrısı çekiyorsan kesin erkek diyor herkes doğruluğunu merak ettim 😂
Zdk buseli07 bebeğim kız. Hamileliğin ilk zamanlarında regl ağrısı tarzı karın ağrısı bel ağrısı normal bende de olmuştu🙂🙂☺️
Esracnrr27 Betus-27 şimdi 28 haftalığım ama ilk 3 ay kanama oluyordu iğne oluyordum düşük tehlikesi oluyordu
Srnysl cagla_celikdemir33 bel kalça bacak sırt ağrısı halsizlik mide yanması baş ağrısı 32+2 haftalık olduk zaman geçmek bilmiyor çok yoruldum artık ama herşeye rağmen binlerce kez şükürler olsun 🤲🥰
momteacher cagla_celikdemir33 kendimden şikayetçiyim😂😂😂hiç derdim bitmiyor, sürekli bi yerlerim ağrıyor😬
Twinsmom35 Aynen benim de hiç derdim bitmiyor valla… daha 21 haftalık gebeyim uykusuzluk var, mide yanması var, sırt bel ağrısı var. Bugün doktorum korkutmak istemem ama bunlar artarak devam edecek diyerek beni mahfetti🙄🤔 Allah hepimize yardim etsin🙏🙏🙏
NilGrl orkide21 benimki aileden geliyor ne yazık ki kronik. Annemde ve annemin ailesinde var. Ama sanırım en ağır geçiren benim. Sırt omurgamı bozdu şimdiden.
Ayse2011 cagla_celikdemir33 üff ben sadece çevremdeki gereksiz gereksiz konuşanlardan rahatsızım. O yüzdende strese giriyorum.
NilGrl orkide21 şuan ilaç kullanmıyorum doktorum vermedi. Yaklaşık 3 sene kortizon ilaç kullandım. 8 tane hap içiyordum. En son iğneye geçecektim son olarak iğne veriyolar zaten. Hamile olduğum için veremedi. Çünkü o iğnelerin lösemi ya da verem yapma ihtimalleri var çok ağır iğneler. Şuanpk şükür ara ara kalça ağrım oluyor yürüyemiyorum. Kör topal gidiyor yani 😊
i_s_mom cagla_celikdemir33 bulantılarım bi bitmedi benim 😔😔 mide yanmaları kusma bir de cok sık tuvaletim geliyor 🙈🙈🙈
dmrlesra Şu mide problemlerinden çok yoruldum dayanamıyorum artık kusma,yanma,tiksinme,bulantı hepsini çekiyorum 11 haftalık olduk ve psikolojimi de olumsuz etkilemeye başladı sanki midemde bir çamaşır makinası var durmadan dönüyor😔😢