haziranin25i berry123 annem beni Johnson baby ile büyütmüş torunada set almış bende mustela seti aldım ama henüz kullanmak nasip olmadı 🤗27 gün sonra öğreneceğim 💜🙈
Mommmyyy berry123 instada mühendisinoğlu sayfasına bak canım her şeyin incelenmiş temiz sağlıklı olanlarını paylaşıyor
Eylul58 berry123 Mustela set aldım Hepsiburada indiriminden 287 tl’ye Sampuan vucut losyonu pisik keemi ve yag
Semaykuntt berry123 ben süt sağma makinasını kullanıyorum ama göğüs ucu yaraları için kremini çok övüyorlar kullanmadım ama hala
Hilal126748292 berry123 Lansinoh süt sağma Makinesi almıştım içindeki biberona süt sağıp öyle veriyorduk o biberon benim çok hoşuma gitti hiç gaz felan yapmıyordu daha sonra da o biberonun büyüğünü kullanmıştım uzunca bir süre
Semaykuntt berry123 yani ama kullanınca anlaşılır canım herkse iyi gelmeyebilir ama ciftsagim.sut sağım makinası elektrikli ürünleri muhteşem
Eylul58 berry123 Yanlız şuan indirimde değil kasım da almıştım ben 😊 Henüz kullanmadık fakat kullananlar gayet memnunmuş
haziranin25i berry123 pahalanmış ben trendyolda favorilere eklemiştim fiyat düştükçe haber veriyordu o anda aldım 🤗 şimdi aynı yöntemi kanguru da yapıyorum 😂🤭