Hailme_1999 Ssstey saglık ocagına giidp kan tahlili verebilirsin sonra betana doktora gidersin ultrasona girersin keseyi bebegi görrüsn inş
haziranin25i Ssstey 2 günde bir kan tahlili vermen gerekiyor ve verdiğin kan tahlili leri sonucunda minimum yüzde 60 artışı var ise sağlıklı gebelik başlangıcı olarak geçiyor sonrasında hastane ve doktor seçmeniz gerekiyor 🤗
Eylul58 Ssstey Önce sağlık ocağında kan verip beta değerini öğrenebilirsin, ona göre hekim yönlendirir
Aysun1983 Ssstey idrar tahlilinde pozitif gördüm ama ben 10 gün sonra randevu alıp öyle gittim doktora 6+2’dik gittiğimiz de kalp atışlarını bile gördüm hemen ☺️Kan tahlili falan da vermedim,sabrettim biraz ama deydi
Nilayefe Canım benim idrarda pozitifti acilde test yaptırdım aynı gün akşam gittim 2 saate çıktı sonuç. Kaç gün geçti reglin?
HilalAkysn Aysun1983 en güzeli :) bende kanda hamile olduğumu öğrendim 2 hafta sonra tekrar gittiğimde hem kese kalp atışı vardı 🥰
Aysun1983 Ccff3435 HilalAkysn genel de her doktor erken gidince bir sonraki hafta gel kalp atışlarına bakalım diyor ilk gitmede sadece kese görülüyor diye hemen acele etmedim bu sefer hatta doktor da beklemiyordu baya büyütmüşsün dedi 😀
HilalAkysn Aysun1983 benim gittiğim dr direk 2 hafta sonra gel dedi ama iyi ki öyle demiş :) 2 günde bir kan vermek fazla heyecanlı olurdu sanırım ☺️
Denizesin Kızlar ben de aynı durumdayim daha bugün test yaptım çok silik çıktı yarın yeniden yapicam.eger daha belirgin çıkarsa bende hemen gitmem doktora
OMAYBABY Ssstey ben çalışırken öğrenmiştim eşime akşam söyledim benden önce o hadi hastaneye gidelim demişti 😂 acile gidip kan vermiştim 😂
Ssstey OMAYBABY bizde hiç bi heyecan olmadı sanırım emin olamadık daha bikaç gün sonra tekrarlayacağim
Duygus97 Ssstey idrarda pozitif gördüm sağlık ocağında kan verdim 181 çıkmıştı kadın doğuma gittim o da hesaplayıp bir hafta sonra mı ne gel demişti öyle 2 günde Bi kan verip artışını beklemedim yani. Keseyi görmüştüm gittiğimde yerleşmiş demişti