Burcuu3761 Hayat1234 bence son haftalarda çünkü erkenden yıkamak çantaya koymak bekledikçe kirleniyor gibi geliyor bana
Duygusuz Hayat1234 30 dan sonra başladım 31 gibi gittiğim kontrolde erken dogum riskim oldugunu ögrendim hızlandım bütün kıyafetler yıkandı ütülendi sadece cantaya koyulacak kaldı sizde başlayın yavas yavas nolur nolmaz
Busra34ybg Hayat1234 bende 30. Haftada hazırlamayı düşünüyorum Allah nasip ederse hazırda dursun ne olur ne olmaz
Elifkyhn1993 30da hazir olsun nolur nolmaz hc belli olmuyor kordon dolaniyor erken aliyor su pisleniyor suyu azaliyor erken aliyor. Bn hazirlamistim 37de geldi. 2.gebeligim suan kacta gelicek bilmyrum ama hazirladim bile😃
Funda-05 34 hf ya kadar alışverişimi tamamlamayı düşünüyorum. 35 de çantamı hazırlarım inş. Şu an 29 hf yeni başladım alışverişe
sagsbry Hayat1234 bana kalsa 35-36 ideal gibi(bir risk yoksa tabi) .. Ama çevrem çok baskı yapınca 32 haftalıkken hazırladım.. Yıkadım kaldırdım eşyalarını.. Ama Sanki doğuma kadar kirlenecekmiş gibi içim hiç rahat değil 🙃
Ferdasntrk Bende 34 haftalığım ve hala hazırlamadım ikinci hamileliğim ilkinde de 35 haftalıkken hazırlamıştım her şeyini tamamlayım o maratona da geçeceğim inşallah 🤰 sağlıcakla gelsin miniklerimiz 🌸🐣
Hayat1234 Mcakir tabiki erken hazirlamasak iyi ama günden güne zor geliyo işler güçler bazen oturduğun yerde kalıyor insan bu yüzden 30 en ideali sanırım 🥰