Irmakkaymaz17 Herkese merhaba 🥰 bir haftalık yeni bir anneyim 😊 emzşren annenin duası kabul olur derler kendimce dua isteyen herkese dua etmek istiyorum naçizane belki kabul olur 🤲 dua isteyenler isimleri ile yazarlarsa ismen dua edıcem ınsallah 🤲💜
Anne18 Irmakkaymaz17 Allah razı olsun ismim selin Yarın doktor kontrolüm var su azlığı vardı dua edermisiniz bana da suyum normal çıksın yarın da şeker yüklemesi yapılacak inşallah sorun cıkmaz çok üzülüyorum 😒🙏🧿
Nihal-1989 Irmakkaymaz17 36. Haftamdayım sağ Salim bir doğum için dua istiyorum 🥰 Rabbim size de sağlık versin sağlıkla huzurla büyüyün inşallah ..
Sedagb Irmakkaymaz17 Öncelikle hayırlı olsun canım, tebrik ederim💕🌸 ben hastalıksız sağlıkla bir doğum diliyorum sadece☺️
svdmm16 İsmim sevde düşük riskim var sağ salim bebeğime kavuşmam için dua eder misin rabbim gönlüne göre versin seninde güzel anne
Mrvcbltt Irmakkaymaz17 adım merve daha önce bi düşüğüm oldu şimdi tekrar hamileyim inşallah daha çok yeni kese kalp atışı felan görülmedi sağlıklı bi şekilde kucağıma alıp bende anne olabilirim umarım .. duana talibim 🙏🥰
Duyguff Irmakkaymaz17 ben duanıza talibim.. 17 haftalık hamileyim ilk hamileliğim kayıpla sonuçlandı çok kaygıyım, sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin Rabbim🙏 Allah razı olsun ne güzel kalplisiniz 💕
Irmakkaymaz17 cgelmas 8 esmerella_06 Ozgeeeees Salandozlu Sevde3333 bebegim42_ Oyagunaydin Nur456 Mbetul Ecemp1610 Ecemp1610 Tek tek okudum tek tek ısmınızle kalben dua ettim ınsallah Rabbim duası kabul olunanlar hurmetıne dualarımı kabul eder ınannın kalben tek tek ettim 💜🤲 kucuk bebek malum tek tek yazamadım ama ozel olarak duama kattım hepınızı 💜
esmerella_06 Irmakkaymaz17 Perşembe günü randevum var 12 haftalık hamileyim 9.Haftadan beri gitmedim doktora içimde hep bi tedirginlik var daha önce 2 kaybım oldu çok korkuyorum bu gebeliğimdede nolur dua edin bana inşallah güzel haberlerle çıkarım😊
Ozgeeeees Irmakkaymaz17 Allah sağlıkla büyütsün bebeğinizi 🙏 ismim özge ilk doğumum son haftamdayım sağ salim bebeğimi kucağıma almam için dua eder misiniz🤗
Salandozlu Irmakkaymaz17 ismim Merve. İlk gebeliğim 21 Ocak’ta ikili test randevum var temiz çıkması ve sağlıkla kucağımıza alabilmemiz için dua edebilirseniz çok sevinirim ❤️ Allah razı olsun şimdiden
Sevde3333 Irmakkaymaz17 canim guzel düşüncen icin cok sagolasin Allah razi olsun bebegin hayirli evlat olsun🤲 bana da dua eder misin? ismim Sevde yarin bebegimin kalp atisini duymak icin gidicem daha once bir kaybim var dua eder misin duyalim yarin insallah🤲🤲
bebegim42_ Irmakkaymaz17 ismim Aliye Nur allah razı olsun banada dua edermisin bugün doktor kalp atışı alamadı geçen hafta almıştı perşembe tekrar bakcak belkide kürtaj dicek dualarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim🤲🏻