Fatosvrl Doktor bugun bana 200 mg progestan verdi S Ö A kullanicam yanliz eczaci vajinal kullanican dedi ama bu ilac daha once benim agizdan aldigim ilac kapsul. Aklim karisti fitil seklinde degil bildigimiz hap
Eminos123 Fatosvrl normal klasik hap seklinde ben de vajinal kullandim bahsettiginiz ilacin aynisini vajinal aldim
merveklyc Fatosvrl Her iki şekilde de kullanılıyor ama vajinal yan etkisi olmadığı ve çabuk etki ettiği için doktor bana öyle tavsiye etti vajinal alıyorum ben
mercimeginanne Fatosvrl ağızdan alırsan yan etkisi çok tüm gününü mahvediyor. Fitil olarak yan etki yok ama rahme yakın alındıgı için daha etkili
Bir_anne12 Fatosvrl iki türlü de alınıyor ama vajinal kullanıyorum ben daha etkili ve yan etkisinin daha az olduğu söyleniyor
Fatosvrl Oncelikle hepinize tsk ediyorum 100 mg S A aldigimda sersem gibi oluyodum. Ayni ilaci hem agizla hem vajinal alabilioruz ben fitil gibi bise bekliodum ayni ilac olunca sasirdim bi anda ☺️ İlaci koyduktan sonra ne kadar yatiyorsunuz cikmamasi icin
mercimeginanne Fatosvrl yarım saat yatıyordum sabah, gecede uyumadan hmn önce kullanıyordum. Kalıntısı çıkar ama bilgin olsun :)
merveklyc Fatosvrl En az yarım saat ama daha fazla yatsan daha iyi olur tabi bı de biraz ittir çıkmaması için☺️
Mnns1 Fatosvrl her iki yoldanda alinir canim sadece vajinal alacaksan gece yatmadan önce al sonra çok hareket etmeden yatki ilaç akmasin