Didem34 Agrılarım cok oluyor kızlar ya kasık bel bacak sızlamaları kemik ağrıları karın batmaları…geceleri uyanıyorm bazen karnım agrımıs kalca kemiğim kopmus pozisyon degisiyorm.. bu aksam mesela cok agrım oldu yoruldm mu naptm bilmiyorm doktoruma yazdm ilac icebilir myim agrım var diye hatta bu haftama kadar agzıma agrı kesici sürmemistm düsünün.. ama sonra biraz daha uzanaym dedim gecti allaha sükür ama artık zorluyor zorlu günlere gelmeye basladık sanırm Allah yardımcımız olsun sizlerin nasıl geçiyor…
Busra34ybg Didem34 valla suan karın boşluğumda bir ağrı yatamıyorum 26. Haftadayım bende gittikçe zorlaşacak sanırım ağırlık bastıkça 😒
Karsesi Didem34 Allah yardımcınız olsun bende son haftalardayım ayaga kalkmak bi dert oturmak bi dert. Magnezyum alıyormusunuz
Sedagb Didem34 magnezyum kullanıyor musunuz? Kendinizi yormadan vücudunuzu esnetecek hareketleri yapabilirsiniz🌸
Didem34 Busra34ybg benimde sanki böyle göbek deligimin etrafında batmalar cok oluyor bide tam kasık kısmımda batmalar sislik gibi hissediyorm bazen gaz sancısı gibi zorluyor.. baya hantallastm oturdugum yerden zor kalkıyorm bazen kalkarken karnım acıyor 😑 uyurken kemiklerim ağrıyor. Allahm sag salim kucaklarımıza alalım bebeklerimizi insallah🤲🏻 Kac kilo canm senin bıdık bende 26+4 üm
Busra34ybg Didem34 aminnnnn en son gittiğimde 750 gr dı canım 1 hafta oldu gideli haftasında biraz önde dedi doktor sağlıklı olsunlar da bu ağrılar geçici Allah’ın izleyle ☺️
Didem34 1maviyol Eylul58 Sedagb Karsesi alıyorum magnezym kızlar cok fayda etmiyor heralde yada arada ediyor arada etmiyor 🤷♀️🤷♀️
Didem34 Sedagb rahim ağzından dolayı 15 günde bir gidiyorm kontrole. 32 mm suan. Gerci 20.haftadan beri aynı ama doktor kontrol altında tutmak istedii progestan kullanıyorm🤷♀️
1maviyol Tam olarak anlattığın durumdayım ben de, 5 dakika aynı yerde aynı şekilde oturamıyorum belim öyle bi ağrıyo ki artık 😐
Didem34 1maviyol allah yardımcımızolsn🤦♀️ Suan rahatladm hamdolsn yatagıma uzandm keyfini süürüyorm bi yandan sükrediyorm😂😂
Eylul58 Didem34 Benim aşırı sırt ağrım var sıcak su torbası önerdi doktorum hafifletiyor biraz, bence sende doktoruna danış agrilarin için detaylı şekilde anlat
1maviyol Didem34 şükret canım 😍çok şükür benim de öyle aman aman zor geçmiyo, bu kadarına şükür dayanırız
Sedagb Didem34 benimde bacaklarım sırtım belim çok ağrıyor bazen eşim biraz masaj yapıyor ovuyor daha iyi hissediyorum 😊 bacaklarınıza, sırtınıza yaptırabilirsiniz😊
Didem34 Suzey evet canm diasparol kullanıyorm günde 1 defa. 2 ye cıkarıymm mı dedm nadiren dedi hergün dedgil dedi. Devit 3 , multivitamin, demir ilacı, diasparol magnezyum, progestan 200 mg kullanıyorm 🙄🙄