bgm96 Hanımlar merhaba , ben her ayin 1 inde regli olurdum gecen ay 26 sında oldum bu ay hala regli olmadım acaba reglimin gecip gecmedigini 26 sına göremi kiyaslamam lazim yoksa 1 ine göremi
deletedmom592 bgm96 26sina gore canim her ayi bir onceki aya bakarak hesaplamalisin bazen duzensizlikler olabiliyor cunku her adet tam gununde omayabiliyor 1 2 gun fark edebiliyor sen son adet tarihine gore hesapla bu ayi 😊
deletedmom592 bgm96 insallah canim gunun gecmis oluyor galiba degil mi adet döngün kac gün bilmiyorum ama bi kac gun daha bekleyip test yapabilirsin benim adetten 4 gun once silik 2 gun oncede net cikmisti bir gun gecince yine yaptim kopkoyu cikti ikinci cizgi insallah sende hayirlisiyla saglikli bi bebise hamile olursun 😊
bgm96 deletedmom592 evet adetm gecmis oluyor eger son ay oldugum adete göre bakarsak şuan 2 gün gecmis ama yinede hemen sevinmek istemiyorum bikax gün daha beklemek istiyorum ama nasil gecicek o bikac gün 🙄😁😁
deletedmom592 bgm96 canim test yapsana ben 4 gun onceden yapmistim dusun sen nasil 2 gun gecti hala bekliyorsun 😂 ama adetlerin duzenli mi 1 2 gun her ay fark ediyor mu onada bakmak lazim sen kendi bedenini tanirsin sonucta ona gore bekle derim ben 😊
bgm96 deletedmom592 yok canm her ay gununde olurdim sadece gecn ay 26 sinda oldm bu ayda hala bisey olmadi test yapip üzlmekte istemiyorum onda cikmazsa diye ama yarin bi yapiy.evde test
deletedmom592 bgm96 insallah hayirli haberler verirsin bizede canim hakkinda hayirli olana gonlunu razi etsin rabbim 💕
bgm96 kızlar hamileymişimmm ede yaptigim test sonucunda ögrendim hepinize teskkr ederim test yap diye cesartlendirdiginiz icin 😁😁😘😘
deletedmom592 bgm96 aaa bende sana yazcaktim yaptin mi diye ay cok sevindim canim 💕💕 gidip kanda verseydin netlessin insallah saglikli hayirli bir gebelik gecirirsin aramiza hosgeldin 🤗🤗