arzumrt 12+2 haftalık hamileyim ve hamile kaldığımdan beri 4 kilo verdim sizler kaç kilo aldınız veya verdiniz?😊 Yanıtlarınızı bekliyorum🤰🏻🥰
ikizcanlarim2021 arzumrt 9 haftalığız 5 kiloya yakın verdim mide bulantısı iştah zaten kapalı anlamdım hamile kalmadan önce dana gibi ne görsem canım ister yerdim durduramazdım kendimi şimdi ise karnımı zor doyuruyorum
Nesrinudun Bireylulmasali aynen benimde öyle bide öyle bi ağırlaştım ki şimdiden ilerde robota dönüşecem galiba 🥺
Ylzozprn Bireylulmasali 20 haftaya kadar 6 kiloya kadar normal diyor bozma moralini sağlıklı olsun kilolar veriliyor bende 20 deyim 6 kg aldım 😇
DamlaArjen canimoglum1 Hafta olarak ayni sayiliriz. Bebeginizin gelişimi nasil acaba. Biz bugün muayne olduk 1 kilo olmuş.
canimoglum1 DamlaArjen 24 haftalıkken gittiğimizde 616 gramdı oğlum 💙28 olunca gideceğiz ben de çok merak ediyorum🥰sizin 24ken nasıldı kilosu acaba
Fatos007 arzumrt ilk 3 ay 5 kilo verdim şimdi 25 haftalığız toplamda 6 kilo aldım. Doktorum kilo almamı hiç istemiyor ama normal haftan göre dedi.