ikizcanlarim2021 Defne2020 9. Haftamızdayız ikizbebelerimle 🤰🏼 Yorgun hep bi halsiz iştahsız neyden midem bulanacağını sapıtmış hissediyorum☺️☺️
Sevde3333 Defne2020 midem kazınıyor sürekli tiksinme de var ama istediğim seyleri yememe rağmen midem boş gibi
anneysenn Defne2020 sabah ve geceleri mide bulantısı oluyor 🤦🏼♀️ Gün içerisinde de bir ara geliyor çok keskin 🤦🏼♀️ Ve yemek yiyemiyorum bende ağzıma ne atsam midem bulanıyor 🤦🏼♀️
Se3008 Defne2020 Halsiz . Hem cok ac hemde yiyince midem bulaniyor . Bende anlayamiyorum 2. Hamileligim ilkinde hicbirseyim yoktu . 🤷♀️
Pelinbyrktrlr Sevde3333 al benden de o kadar az önce canımın çektiği bir şeyi yedim hem de koca bir porsiyon aradan 15 dakika geçti midemde yine o kazınma hissi🤷🏻♀️
Neslihanbew Pelinbyrktrlr o durum bende de var ilk hamileliğim de vardı şimdi ikinci yine var ilkinde doğumdan sonra geçmişti berbat bir his bilirim
Pelinbyrktrlr Neslihanbew yerken de midem bulanır gibi oluyor yani ne yapsam olmuyo valla hem açım hem tok sanki
Defne2020 Benimde aynı midem boş gibi oluyor ve bulantim oluyor gün içinde…karinda artık şişlik olur mu yani hamile olduğun belli olur mu