Ciara93 Gunespktz3599 tabiki girebilirsin kendini çok yormadan bol bol yüz havuz tercih etme ama. Çok sağlıklı ve zararı yok bende 35 hafta olduğumda tatile çıkacağım 🙈
Betlgkcee Gunespktz3599 ahh ahh bizde gidicektik tatile ama malesef doktor deniz havuz ikisine de hayır dedi 32.haftaligim denizler artık eskisi gibi değil enfeksiyon kaparsin dedi birçok sıkıntı yaşarız doğum öncesi ve sonrası diyince eşim hemen iptal etti tatili doktorunuz izin verdiyse gidip keyfini çıkarın
Gunespktz3599 Betlgkcee hadi ya .s doktorum izinde bende msj attim girebilirsin dedi bana aslinda suan daha insalar tatile gecmedi okulda kapanmdi ya denize giren cok insan olmamistr suan temizdie diye dusunuyorum
Betlgkcee Gunespktz3599 canım sen git denizin ve kendi durumuna göre bak ona göre girersin gidip girdiğin yerde önemli sonuçta baktın pek temiz değil girmezsin güneşlen kafa dinle buna bile ihtiyacimiz var
EdaMesut Gunespktz3599 gir tabiki ama benim yaptıgım hatayı yapma. Hızlı ve yüzün suyun içinde nefesini tutarak sakin yüzme. Yüzmeyi zaten oldum olalı seven biriyim. O gün birden unuttum hamile olduğumu o hatayı yaptım. Deniz’in orta yerinde kalakaldım kramplardan eşim olmasa yanımda mahvolmuştum. Birde açılma ayakların mutlaka yere değsin.
mom2be Gunespktz3599 gönül rahatlığıyla girin, 1 aydır giriyorum ben neredeyse, havayı güzel buldukça, denizler temiz tabi nerede girdiğinize de bağlı olarak düşünmek lazım.. yüzmek anneye önerilen en faydalı spor
Heather Gunespktz3599 haftasonu için kaçıverdik bizde bana soğuk geldi su normaldede üşüyek bi tipim çook giresim vardı olabilmedi malessf🙁 benim içinde yüzün🙂
Merve0306 Gunespktz3599 bende 26 haftalıkken gttim denizede , havuzada girdim doktorum sadece mayonu sık degiştir ıslak brakmamaya çalış uzun süre dedi sıkıntı olmadı hem iyi geliyorms bebeğe yüzmek