Gigy Emel91 riskli süreçlerimde hep ilgilendi benimle ,yakından da takip ediyorum ama hiç görmedim doğum yaptırdığını belki girdiği doğumlar oluyordur ama kişinin isteğine bağlı olmalı diye düşünüyorum
glnzem Zhrblt zannetmiyorum ama şansını dene bence. Ben geçen hafta 21 ocağa randevu aldım ama ben bilerek o zamana istedim 21 haftaya giriyoruz diye
Zhrblt glnzem benim başka şansım yok ki eşimin bi günü bi gününü tutmuyo işinden dolayı alırım randevu ama ogüne ne olur Allah bilir dediğin gibi bi deniyim şansımı cok teşekkürler
Zhrblt 34ilayda55 canım merhaba tekrar cengiz hocanın ultrasonu nasıldı bazı ultrasonlar çok net göstermiyo ya hocanın ultrasonunu merak ettim ben
34ilayda55 Zhrblt netti canım ben memnun kaldım yüzünü pek göstermedi ama cengiz hoca sağolsun uğraştı baya 3 adet renkli fotoğraf verdi
akdg95 Merhabalar bende samsun medicana hastanesinde çekim yaptırdım 500 tl ye 1 saate yakin incelenmiştir Dr. İlker bey çok memnun kaldım çok güzel anlattı tek tek herkesi Fotoğraf dvd vermediler oğlumda vermişlerdi
Haticed34 Beylikdüzü Kolan hastenesine dışardan gelen perinotolog 500 tl, yaklaşık 45-50 dk muayene sonrasında detaylı rapor CD birde usg fotosu veriyor
Zhrblt 34ilayda55 tamam canım ben görüştüm de büyük ihtimal senin dediğin yere gidicez bizde inşallah o yüzden tekrar sormak istedim çok saol 😘