Elifkyhn1993 Goktug_duha siteleri takip et biz hepsi buradadan aldik tanesi 45krsa 50kurusa geldi cok ucuza denk getrdik. Ayni sekil islak mendilde 90lisi 4tlye denk geldi
Esmanur_97 Goktug_duha geçenlerde migrostan sleepy naturel bebek bezi aldım 18.75₺ ye gayet uyguna geldi…
pitircikannesi1 Goktug_duha ben trendyoldan ve civilden slepy natural aldim canım gayette uyguna indirimde aldım
Zeynepreyyan neslikay migros bezinin kalıpları çok küçük mesela 5 numarası diğer bezlerin 4 numarası gibi
glnzem Goktug_duha sadece sleepy olanlardan memnun değiller ama sleepy natural olanı kullanan arkadaşlarım çok memnunlar.
Zeynepreyyan Esmanur_97 pitircikannesi1 Goktug_duha Elifkyhn1993 Kızlar sleepy bez almak için acele etmeyin. Sleepy reklam yaptı 3 güne sleepy premium geliyor
Elifkyhn1993 Goktug_duha Goktug_duha slepy aldim islak mendilde sleepy. Onu trendyoldan aldim 24tanesi 100tlye geldi. Bezleride 1 2 3noya kadr hepsi buradadan aldim. Hepsine bakin ama es tek tek arastrio not almis sitelerden ona gore heosi burada daha ucuzfu ordn aldik. Gittigidiyo ve trendyolada bakin stok yaptim yani uzun sure bi derdim yok😊
Goktug_duha pitircikannesi1 ya sleepy alacaktim kalın dediler bende istemedim prima dusunuyorum ama oda cok pahalı
pitircikannesi1 Goktug_duha ikiz bebeklerim var onlarda da kullandim gayet iyi cnm. Kullanmadığım bez yok diyebilirim ikiz bebiş olunca indirim nerede biz orada 😅
mrs_elisah E bebeğin bby me markası hem çok ucuz hemde temiz içerikli. Hatta şuan 1. Paket alana 2. Paket %30 indirimli e bebeğin sitesinde.