Duygu1122 Tubi55 bende düşünüyorum ama bilemiyorummm👀 doktor kaçıncı aydan sonra sorun yok dedi acaba size
Mcakir Tubi55 Benim doktorum biraz pinpirikli. Kimyasal olan şeylere karşı. Çok mutsuz olcaksan boyat ama yapmasan daha iyi tabi dedi. 12 senelik çakma sarışın olan ben 8 aydır boyatmadım .😅
HilalSallahoglu Tubi55 ben boyatmayı düşünmüyorum. kimyasal her türlü çocuğu etkileyeceği için diplerim berbat görünsede bu fedakarlığı hakettiğini düşünüyorum
Yarenim7 Tubi55 bugun sordum doktoruma biomagic diye Bi boya aldım amonyak içermio 20. Haftanızdan sonra boyayabilrsin dedi şuan 15 haftadayız 20. Hafta mızı beklicem, 😊
Tubi55 Duygu1122 3. Ayımda sormuştum sıkıntı yok boyatabilirsniz dedi zaten Ombre yaptırmak istiyorum diplere olmayacak ona bile endişe ediyorum ama saçım boyaya alışkın artık çok cansızlaştı
Duygu1122 Tubi55 bende 3.aydan sonra sorun olmaz diye duymuştum zaten dipten olmuyor ama ana yüreği işte düşündürüyor yine😅
Yarenim7 Tubi55 beyazlarım çok war hiç memnun değilim hani doktorum boyama deseydi boyamıcaktım öyle diyince boyamak istedim ama yinede bilmıyorum 20. Haftaya kadar kararım değişirmi
Duyguff Tubi55 ben boyatmadım zaten bir süre önce dip boyasını bırakmıştım ombre vardı aktı gitti uçlarda kaldı biraz, bence gerek yok şimdiden bebişleri kimyasalla tanıştırmaya
Tubi55 Yarenim7 ben bir Aydır boyatim boyatmim arasındayım ama ne olur ben olmaz herhalde cesaret edemicem bendede beyazlar baya çıktı önlerde bide ama pişman olmak istemiyorm sende iyi düşün
Tubi55 Yarenim7 hiç boyattım boyat diyen arkadaşlarım çıkmadı vazgeçtim bakım yaparım evde az canlanır napalım Bebiş önemli olan yazın doğsun ilk işim kuaför 😂
Yarenim7 Tubi55 geçen ben başka Bi postta gördüm de bayanın biri normal boyayla bide 2 3 kere boyamış Bişey olmadı yazmişti ben de şaşırmıştım