Merveeeeeeeee Kızlar yardımmm 🤗 28 haftalık gebeyim üç gündür karnım da ağırlık ve huzursuzluk var gece yatamıyorum bebeğimin hareketlerinde sıkıntı Yok hissediyorum. Acaba normal mi benim gibi olan var mı ? Sanırım yeni yeni ağırlaşıyorum
Um07 Merveeeeeeeee Canım bende de var aynısı hele geceleri bana zulüm oluyor 28+6 günlük hamileyim ama sanki dogurcakmisim gibi ağrılarım oluyor bebeğim de ne çok hareketli normal yani hareketleri yerleri daralıyor bebek büyüyor bunu bana doktor söylemişti bide vitamin eksikliği varsa ondan da kaynakliymis doktor söylemişti 🤗🤗
HazalKele Merveeeeeeeee bende 29 dayım 28 den beri karnımda kasıklarımda agrı oluyor doktorum normal dinlen bol bol demişti kuzucum
Merveeeeeeeee Um07 ay bende öyle üç gündür zor dalıyorum uykuya 😭 hep böyle mi olacağız acaba 🙈 karnıma ve sırtıma masaj yaptırıyorum bebek yağı ile eşime sende dene biraz hafifliyor 😑
Merveeeeeeeee HazalKele 😌 normal o zaman . Ay korkuyor da insan doktora da gitmek istemiyorum herşey de teşekkür ederim ferahladım biraz 🙏😊
HazalKele Merveeeeeeeee normal demişlerdi korkuyordum artık bu kdr agrı normalmi diye ama hafifliyor haftayla alakalı sanırım❤