Rahnur Kızlar eşim Erzurum a atandı en iyi semt neresi nerde oturmayı onerirsiniz Eğitim ve araştırma ya atandı ama o cevredeki kiralar cok pahalı ya da evler eski,hilalkent nasıl bilen varmı? Yardımcı olursanız cok memnun olurum
Emlyyyy Rahnur cokkk uzak hilalkent ben de bölgede çalışıyorum bölgenin karsisinda oturuyorum burda ev kiralarari pahalı ama baska yerden tuttuğun zaman da yol parası var kisi uzun memleket burası mecbur araçla gidip gelicek bizim apartmanda bos daire var galiba 2+1 ev 120 m2 ama
tugce_25 Rahnur Bismillah sizin dediğiniz yerle hilalkentin arasi baya açık 😁 size yakin uygun yerler yenişehir ve yıldızkent
Aslihan2 Rahnur hilalkent baya uzak ve ucuz olan yerler güvenli değil hırsızlık vs cok olan yerler. Yıldızkent düşünebilirsiniz uygun evler var ve caddeye inmeden çoğu ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yer.
mrnylmz-52 Yanlış bilmiyorsam hilalkent eşinizin çalıştığı yere ters ve şehrin biraz dışında. Erzurum merkezde kiralar genel olarak pahalı. Yenişehir veya yıldızkentte güzel evler bulabilirsiniz.
Rahnur Sahibindende baktığım zaman evler eski ve pahalı yeni evler ise az ve daha pahalı görünüyor hilalkent neresi bilmiyorum ama uygun ve güzel evler var demekki uzak diye. Yeni şehir ve yildizkentte yeni ev bulmak zor 1300 e kadar kiralayabiliriz ama daha fazlasi zorlar gibi çünkü yarım kira da ısıtmaya gidecek :(
Emlyyyy Rahnur Malesef en iyi ev kirası 1300 1400 Bn sabahleyin apartman grubuna eşime baktiriyim numara varsa size atiyim apartman isimleri bima evleri
Emlyyyy Rahnur Apartman grubuna sorduk bekliyoruz 😆 apartman bakarken yildizkent bölgeni karşısında tokiler var kiralarda uygun oluyorr 😆
Emlyyyy Rahnur Canim orası tutulmuş apartmanda bizim maleseff yardımcı olacağım bisey olursa sor yine
Rahnur Emlyyyy ya teşekkür ederim kısmet bakalım artık tokiyede baktık ama mutfağı ve yatak odası çok küçük geldi bize
aysekrglu Rahnur benim de eşim Erzurum a atandı ben de gidecğim eş tayiniyle Şükrüpaşa da tuttuk biz de evi ama kiralar yüksekmiş merkezde ben de farkettim onu ama Şükrüpaşa güzel yer