aytn123 Pelinbyrktrlr ah evet Benim de aynı çiçeklerim mahvoldu 😅 ama gözüm görmüyor çok büyük bişey gini geliyor gidip yatmak daha cazip geliyor 😅
Pelinbyrktrlr Tubafysal yaa ne güzel söylemiş…🙂 Gerçekten doğru söylüyorsunuz elimden gelen tek şey bu aslında ona güvenmek ve huzurlu hissettirmek
Tubafysal Pelinbyrktrlr kesinlikle öyle özellikle kan pıhtışaşması olan kişiler Allah korusun o stresle bebeğin kalbinin durmasına bile sebep olabiliyormuş o yüzden köyü herşeyden uzak durun ve olumlu şeyler düşünmeye gayret edin her zaman
Pelinbyrktrlr Tubafysal İnşallah geçer en kısa sürede, sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder Allah🙏🙏
Tubafysal Pelinbyrktrlr amin inşallah canım rabbim kimseye kötü günler göstermesin evlatlarımızı korusun inşallah
Tubafysal Saskinanne61 ben de kullanıyorum günde 3 kez bir ağızdan bir vajinadan alıyorum toplam 6 tane
Rabia21 Nil-123 hangi ilaclari kullaniyorsunz benim aşırı midem bulantim ve kusmam var kafamı kaldıramıyorum. Ben prilam dr kullaniyorum faydasini goremedim
Tubafysal Rabia21 ben bulantı için zofer diye Bi. İlaç kullanıyorum devlet karşılamıyor reçeteyle alamıyorum ama bugün ilk kez kullandım iyi geldi doktorum önerdi
Nil-123 Rabia21 valla progestan folbiol bekafol GynoTardyferon bulantı için metpamid ama bulantım hiç yok aşırı uykum var🙊
Saskinanne61 aytn123 amin inşAllah cuma günü Trabzona dönücez bakalım nasıl olucak şu an ufak ufak kahve lekeler var ama arkada yatarak gidicem büyük ihtimal
Tubafysal Saskinanne61 benim doktorum şehir dışında çok şükür yolculuktan yana sıkıntım yok çok uzak da değil zaten 90 km falan
aytn123 Saskinanne61 inşallah sıkıntı olmaz canım dikkat et hafife alma allah korusun ❤ belki sorun teşkil etmez ama yinede tedbirli olmak lazım
Gulcicek aytn123 bende 6+1 hamileyim ama ic çamaşırımda kahve rengi kan vardi bu akşam çok korkuyorum şuan stresli geciyor yani 🙄
aytn123 Gulcicek hemen doktorunuza başvurun yani böyle şeylerde bazen bişey çıkmıyor ama yinede doktora sormakta fayda var canım
Tubafysal Saskinanne61 ben de öyle başladım ama rahimde kanama bölgesi gördü doktor o yüzden arttırdı bir de ağrım oluyordu o yüzden arttırdı ilaçlar da ekledi bayağı şimdi iyiyim çok şükür
Saskinanne61 Tubafysal Ben ailemin yanına Kayseriye geldim şu an da ziyarete annemi alıp dönücem Trabzona annem bana bakar biraz toparlarım diye düşünüyorum ya bakalım inşAllah şu dönüşü de atlatırsam Allah evlatlarımızı korusun inşAllah
Saskinanne61 Tubafysal Allah iyiliğini versin inşAllah canım şu riskli dönemleri bir an önce atlatsak keşke
Deniz-Mars Merhaba 7+2 olduk 🤍Hafif mide bulantısı, kasık agrısı ve kahverengi leke dışında iyiyiz 🙏umarım problemler olmadan ilerleriz
Gulisikkeskin Deniz-Mars aynısı bende de var progestan kullanıyorum riskli gebelik dedi bana da doktor bol bol yatacaksın dinleneceksin dedi inşallah geçer çok korkuyorum 😓😓
Ebuk Deniz-Mars aynı şikayetler bende de var. İnşallah sorunsuz atlatırız. Doktorunuz ne önerdi bunlar için