Aynısini yaşıyoruz sizinle yani ben yaşadım siz de benim yaşadıklarımı yaşıyorsunz
Ben de geçen sene Mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim doktor beklemene gerk yok bebek düşünebilirsiniz dedi .
Haziranda hamile olduğumu öğrendim tekrardan ama yine aynı doktora gttm kalp atışı yok kürtaj olcksn dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü ayrıntıliya gönderdi ayrıntılida da görülmedi ama kanama da yok dedm bir hafta daha beklemek istiyorm ama o bir haftada neler yasadm sekizinci haftada gtrm baktı duyulmuyor diyo tamam dedm tam ikna olcakken aaaa duyuluyor demez mi doktora mi sinir olayım duyulduğuna mi sevineyim sastm kaldım hocam dedm benimkisi ikiz olabilr hem hissediyor sağda solda batmalar var hem de babam da ikiz genetik dedm yok yok dedi bakmadı bile doğru düzgün sonra iki hafta sonra kanama oldu yine bu kez devlete gitmek istedm özeller kurtajdi cart curt ayrtintili falan derken işin maddi boyutuna bakıyor buna artık ikna oldum devlette asistan doktor vardı o an için beni direk arastrma hastanesi perinatolojiye gönderdi velhasıl megersem ikizmis bir tanesini kayıp etmisz ve geriden geliyor demişlerdi yine Ali acar hocaya sordm bu haftalarda bebek geriden gelmez dedi 10. Hftamdaydi sanirm geç döllenme olmstr demsti adet tarihini bundan sonra bir hafta sonra söylersen sıkıntı yasamazsn demişti gerçekten de öyle oldu … İnşallah size de umudu olsn diye yazdm icnz rahatlamistr