Sedagb Alıp memnun kaldığınız uygun fiyatlı müslin örtü alabileceğim marka veya sayfa önerebilir misiniz?🌸
Beyzan Sedagb ben bime gelenlerden aldım baya büyük tanesi 12.5 😀. Bebeğim temmuz da doğacak fazla fazla gidecek yıkar yıkar kullanırım. Ayrıca daha önce LCW den almıştım ondan da çok memnun kaldım
Duru40 Sedagb canim ben kumascilardan kestirdim okadar guzl dokusi varki markaya hic gerk yok perdeci ceyizci gibi yerde bukabilirsin
asenatrk Sedagb Kumaşcıdan 1 metre aldım 4 tane çıktı büyük büyük hem daha uygun hemde fazla fazla çıkıyor
Sedagb Nil-123 İpek Hanım çok güzel cevaplandırmış bu soruyu😊 ipekkkkkkk7 Puset üzerini örtmeye Banyodan çıkınca üzerine koymaya Bebeği sarmaya Uyurken içeri sıcaksa üzerini örtmeye Hastane de doğumda hemşireye vermeye Herşeye yarıyor bence battaniye gibi ama ince Hatta ben alt açarken bile altına koyarım bence
ipekkkkkkk7 Kuzeyufuk Puset üzerini örtmeye Banyodan çıkınca üzerine koymaya Bebeği sarmaya Uyurken içeri sıcaksa üzerini örtmeye Hastane de doğumda hemşireye vermeye Herşeye yarıyor bence battaniye gibi ama ince Hatta ben alt açarken bile altına koyarım bence
ipekkkkkkk7 Sedagb Ben daha önce bir tane aldım 30 TL idi Şimdi şey yaptım bu penye nevresim diken yerlerde muslin örtüyü metreyle satıyorlar ben bir metre aldım 25 TL verdim ve iki tane muslin battaniye çıktı ortadan ikiye kestim sonra etrafını diktim o kadar ki güzel oldu yani aynı fiyata iki tane oldu ve daha güzel oldu tavsiye ederim yakınınızda eğer penye nevresim yapan yer varsa oralar da muslin bezi metreyle satıyorlar ve birsuru modelleri de var 🥰🤱
Sedagb ipekkkkkkk7 ya böyle hiç aklıma gelmemişti sizler ne güzel düşünmüşsünüz🥰 ben işe gidip geliyorum ama annemlere ileteceğim bunu😊
Duyguff Sedagb ben ada müslinden aldım 2 tane instagramda sayfaları var, bugün 2 tane de e bebekten aldım.. e bebekte hala 2 al 1 öde devam ediyor bence bakın 🥳
Duyguff Sedagb ben bimden de aldım ama kumaşı ada müslindeki kadar iyi değildi, ama olsun iş görür alt falan açılır, üstüne örtülür hele yaz bebeklerine çok lazım oluyor ben ağız beslerini de hep müslin aldım 15 tane aldım inş yeter 😀
asenatrk Ys35 Vallahi hiç bilmiyorum direk metre hesabı aldık kaynanam dikti kenarlarını ama baya büyükler kundak olucak şekilde
Duru40 Sedagb evett agiz bezi döş ve sirtına komak icin ter bezi puset ortusu kundak yani anlayacagin cokca ve cok amacli kestirdim ve cok guzl dokuya sahip
Sedagb Duyguff müslinler çok fonksiyonlu oluyor ya😅 ben şimdilik sadece 2 tane aldım e bebekten ama yetmeyecek sanırım 2 tane🙈