Ballilokmacik Kızlar iki gündür ayiptir söylemesi hemoroid olmusum tuvalete gitmek ölüm gibi. Bi de kanama oluyor. Bu sıkıntılı bi durum mu doktora gitmeli miyim 😕
12333544 Ballilokmacik kanama olması iyi bence benim 1 yıldan beri kanmıyor şişti çok kötü özelikle bir haftadır çok azdı artık oturamıyorum yerimde doktora da gitsem bişey demez hamileyken
12333544 Ballilokmacik hanileilüğm biter bitmez bebeğim biraz düzene otursun ameliyat olucam kaç senedir çekiyorum gerçekten basur çok kötü
Karadenizli52 Ballilokmacik internette satılan hemoriva adlı set var krem ve kapsül bendede vardı bir haftada iyilesmisti fakat hamilelikte kullanılması bir sorun olurmu biliyorum isterseniz bir araştırın bitkisel bir ilacti ama kesinlikle tavsiye ederim verdiğim para kuruşuna kadar helal olsun birdahada tekrarlamadi çok şükür
NurOzadaBulbul Valla bende aynısıydım yeni geçti. Amerikan Baticon unu Suyla Sulandırılmış Şekilde Eşim Sağolsun, Hergün Pansumanladı. Üstüne Minik Buz Küpleriyle Masaj Yaptık. Öyle Geçti Bide Pomadımı Kullandım Her Pansuman Sonrası.
Ballilokmacik Normalde basurum yoktu geçen tuvalette zorlandimm ondan sonra oldu cidden kötü oldu napicam bilmiyorum kanayinca korktum 😕 Allah yardımcımız olsunn doktora sorucam da haftaya randevum var
ssnnmmm Ballilokmacik benimde oldu birkaç gündür kabız ishal falanda olmadım baharatlıda yemem ama resmen bi parça et var doktora mesaj attım proctolog krem kullanabilirsin dedi