noktaninannesi Herkese iyi akşamlar hanımlar ☺️ 15+5 haftalık hamileyim yavaş yavaş göbek çevrem ve göğüslerim şişmeye başladı ☺️ Acaba hangi ürünleri kullandınız çatlakları önlemek için ☺️
Sedagb noktaninannesi lierac çatlak önleyici jel, özel bir sabun alıp onu duşta kullanıyorum ve duştan sonra shea ve hindistan cevizi yağı sürüyorum.
Mnns1 noktaninannesi tatlım k3sinliklr bioil bide palmers krem benim hiç çatlağın olmadı son iki hafta hiç dürmedim kal cam çatladı sadcee
haziranin25i noktaninannesi 12.haftamda incia ile başladım 2 kutu bitirdikten sonra dermaderm ve bio-oil ile devam ettim şuan 36+1 deyiz kızımla 1 gram çatlağım oluşmadı 🤗
Fatos007 noktaninannesi Tatlı badem yağı hindistan cevizi yağı zeytinyağı çok dikkat ettim ama çatladım 25 haftalık olmama rağmen üstelik karnımda çok büyümedi. Yapı meselesi sanırım. Şimdi eczacıya karışım yaptırdım ona başlicam.
Sedagb Barlisko gliserinli salyangoz sabunu. Markası Myros. Aldığımdan beri çok memnunum çatlakların oluşmasına engel mi emin değilim ama cildime iyi geldi kesinlike😊 ama özellikleri arasında çatlak önlemeye yardımcı diye yazıyor😊
noktaninannesi Mnns1 hiç kilo alıp vermediğim için daha önceden erken başlamak istedim birde annem bana hamileyken kasıklarına kadar çatlamışta sen benim gibi olma diyo ☺️☺️
Mnns1 noktaninannesi benim ablalarım falan hiç çatlamadı bende 30 kiloya yakın kilo aldım ve surmedigim daha doğrusu yetisemedigim icin kalçada çatlak oluştu ama doğumdan sonra da sürmeye devam ettim ha bi nebze olsun azaldı çatlaklar ama beyaz beyaz kaldı pek belli de olmuyo
noktaninannesi Mnns1 ufak hatıralar tabi ki kalabilir bence ☺️ İleri boyutlarda olmasını istemediğim için önlem almak istedim ☺️
haziranin25i noktaninannesi rica ederim kuzum 🤗 Annemde çatlama olmasına rağmen bende çatlama olmadığı için çok ama çok şanslıyım 💃🏻💃🏻