Arkadaşlar bende buradan mezun oldum şükürler olsun banada doğum hikayemi yazmak nasip oldu ikinci hamileligim istiyoduk çok şükür hamileligim rahat geçti 36 hatadan sonra daralmaya başladım doğsa nolur erken dogar mı kuveze girermi dogmuyo ne zaman doğar düşünür dururdum kendi işimi kendim yaptım iki yaşında kızım var onunla ilgilendim bide korona olduk ama hiç moralimi bozmadım yedik içtik yattık artık ağırlastim ağrılarım başladı son günler kusmaya başladım ha geldi ha gelicek derken pazar günü gece 3 te sancilanmaya basladim ama yalancıdır diye önemsemedim sonra sıklaştı sık sık tuvalete gittim büyük tuvaletimi yaptım ama isal olmadım sonra eşimde uyanıktı saat beşte gittik hastaneye ankara şehir hastanesine çok şirin bi doktor vardı alttan muayine etti 7 santim acillik ben şok hiç beklemiyodum hatta geri gonderir diyodum 🤣 yatisim verildi epidural istedim yarım saat sonra dogurucaksin ne epidurali diyip güldüler bana şancı geliyo gidiyo kustum bide neyse suyumu patlattı ama sancim artmadı suni taktılar yine artmadı ben aşırı şancı çekmedim şancı geldikçe ıkın dedi işte o zordu ikinamadim çok zorlandım dört beş ikinmada doğdu zordu ama dayanamayacak kadar degildi uzun oldu hakkınızı helal edin bende burdan mezun oldum sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım seve seve