Emine2608 urazaslan her ihtimale karşı hazırla canım ben hazırlamadım 30 haftalık doğum yaptım 🤦🏻♀️ Bi hafta önce sezeryan doğum yaptım birden suyum geldi dıye
Hafsa3734 urazaslan 32 haftaligim geçen hafta hazırladım ama eksikler var bugün e bebeğe gittim yıkayıp ütüleyip koyucam yavaş yavaş hazırla istersen 🥰 hem insana moral oluyor
Jdiebsh urazaslan 31 haftalıkken yaptım bı sıkıntım yoktu ama hazır olsun istedım iyikide yapmışım şimdi cok agırlaştım ev bıde kucuk kızım var onla ılgılenıyorum baya zor oluyo
Buketkucuk urazaslan bende 32.haftaya girdikten sonra falan yaparım diyorum inşallah, Allah korusun erken doğum falan olur Allah göstermesin hazır olsun çantası
Emine2608 urazaslan iyi durumu ama küvezde küçük diye solunum cihazına bağlı dualarınızı eksik etmeyin lütfen canım 🙏🏻❤️
Jdiebsh urazaslan o zaman vakıt kaybetme zaten bı anda olmuyo hazırladıkca eksıkşerın cıkıyo ortaya aklına geldıkcede kalanları koyarsın
burcumelis Benimde kücük kızım var suan 29 haftalıgım haftaya yıkarım ütüsü falan 32 gibi yaparım çantayı ilk gebeligim de de 30 da hazırlamıştım 39 da doğum yapmıştım hazır dursun bi risk olmasa da sonra zor oluyor