Htc77 Merhaba bayanlar bebek kıyafetlerini Hangi programda kaç derecede yıkanmalı bilgi verebilir misiniz😊🙏
Goncikim Htc77 canım ben 30 derecede en kısa programda duru granül organikle yıkadım😇kuruduktan sonra mutlaka neyi varsa ütüle🙏Bütün mikrobunu kırıyo ütü🧿
[silindi] Htc77 30 derecede boron deterjanla yumuşatıcı gözüne sirke koyarak yıkarım ilkinde öyle yapmıştım buna daha 4ay varda aynı şekilde yapıcam yine
NlyY Hassas programda 30 derecede unibaby deterjan ve yumuşatıcı ile 40 dakika yıkadım ben canım çok fazla sıktırmadım fazla buruşmasın ütülemesi kolay olsun diye ama çok yaşta değildi makinana göre ayarlayabilirsin 🤗
burcumelis Esmanur_97 ayy o neymiş oyuncak kıyafeti gibi çeker kıyafetler aman yıkama öyle bende 30 da yıkıyorum 600 yada 800 de sıktırıyorum çift durulama yapıyorum
babyme_ay Bebek doğduktan sonra da mı öyle 30 40 derecede yıkanıyor? Yoksa ilk kez aldığımız için mi böyle yapıyoruz hiç bilgim yok bu konularda
Mel05 Ben kararsiz kaldim bebek ler icin detarjanmi alsam yoksa bildimiz beyaz (duru) sabunla sodayla kendin sivi veya kalip sabun yapiliyor bebek kiyafetlerinde ve lekelerde cok ovuldu oylemi yapsam kendim acaba.
nisotti Mel05 yok doğumu bekliyoruz inşallah:) e bebekte cok ucuzdu hem deterjan hem sprey. Begenmezsem atarim diye dusundum. Deterjan da iyi oneririm kokusu yok bariz