Asilbebek Kizlar genel olarak bebeğim cok az hareket ediyor öyle düzenli bi saati yok ve erkek bebek ve tembel hareket konusunda bebegi böyle olan doğurduktan sonra bebeği ayni olam varmi ilk gebelik ****
ExpatMom Asilbebek Benimki de bastan beri cok hareketli bir bebek olmadi. 38+1 olduk. Belirli bir duzeni de yok kafasina gore takiliyor.
Kalbimm55 Asilbebek hiç hareket etmemesi sorun aslında birde tekmelerini hareketlerini takip et gün içinde 10 dan az olmaması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam öyle Araştırmıştım.
Kalbimm55 Asilbebek birde hareket azlığının sebebi yerininde daralması olabilir o yüzden endişe etme canm
Asilbebek ExpatMom herkes gibi sert tekmeler yok hatta tekme yok sadece dönerken hissediyorum genel olrak hareketsiz
mom_ Asilbebek Benimde hamileliğimin başından beri hep böyleydi 15-20 hareketi zor sayıyorum çoğunlukla doktoruma da söyledim bu durumu ama bilmiyorum 😔 acaba gece mi hareket ediyor uyurken fark etmiyor muyum diye düşünüyorum.
Asilbebek Kalbimm55 hareket ediyor tabi ki ama tembel hareket olarak tekme yok asla ve cok az hareket ediyor
ExpatMom Asilbebek Ben 30 dan sonra doğru düzgün hissetmeye basladim. Doktor normal diyorsa bence caninizi sıkmayın.
Asilbebek Ftmmm bazen özellikle oturp elimi koyuyorum hiseettmek için onun dışında cok hareketki olmadi icin zorluk çekiyorum hisetmekte
Ftmmm Asilbebek aynen canım benim de öyle çok şükür ultrasonla doktor bakınca herşey normal dedi çok kilo aldığın için hissetmiyor olabilirsin dedi
Arasarzu Asilbebek Benimde bebeğim fazla tekme atmaz çok hareketli bir bebek değil 😊 37+4 olduk hiç hareket etmemesi sorun az da olsa hareket varsa korkmayın hiç