Zehraaa98 Kbra97 bana 12.haftada vajınal ultrasonla 1 saate yakın baktı tarama testi yaptı erkek dedi kesin mi dedim evet soyleyebılırsın herkese dedi ama cevrenkı herkes senın kızın olacak yüzün aıvılce dolmuş cırkınleşmişsin kesın kız degısır o dıyorlar🤣
Ayse_33gamze Kbra97 ben 17. Haftaya kadar %99 erkek diyordu doktorum 19. Haftamda şehir dışında olduğum için başka doktora göründüm kontrol amaçlı oda bana %99 kız dedi hala belirsiz cinsiyet 21 haftalık olduk :)
_glc1991 Kbra97 muhakkak olabilir banada erkek dedi ama halen diyorum acaba yanılıyorsa detaylıda kesin belli olur 😂
LinaNaz Zehraaa98 hiç hiç alakası yok İki kızım var o kadar güzelleşmiştim ki Bu hamileliğimde de biraz böyle yüzümde bir şeyler çıktı Megerse erkekmiş
Zumra45 LinaNaz Bende oyle canım yaa ıkı kızımda cok guzeldım bu erkek ınsallahh ama cok cırkınlestım her yerim sıvılce
LinaNaz Zehraaa98 Zehraaa98 insan emin olşamıyor bende bugün 17 haftaşık oldum doktora soruyorum eminmisiniz degişirmi diye 😀
Kamuran_celiik 3 kızım var meraktan çatlıyorum bu ne diye gönlüm erkek ama kız olcak sanırsam tabi Allah bilir 😊
LinaNaz Kamuran_celiik suan cok kücükte hamileliklerin arasında farklılık var mı mesela benim canım peynir istedi ki ben hiç iyi peynir yemem 2 kzımdada yemedim Afedersiniz kılarm çabuk uzamaya başladı topuklarımda böyle asırı kurudu. Ama indan emin olamıyor inşllşah Rabbim sizede gönlünüzdekini nasip eder 🤲🤲ı
Mamienbaby Kamuran_celiik Aynen bende sizin gibi 3 kizdan sonra oglan dusunemiyorum hisslerim hep kiz diyor ama hayirlisi tabiki
LinaNaz LinaNaz Bir de aşırı koku hassasiyetim başladı kızlarda da böyleydi de şimdi iğrenç yani her şey kokuyor 😀
Kamuran_celiik LinaNaz valla en küçügüm 11 yaşında hatırladığım tek şey kızlarda yedigimi çıkartırdım bunda da bulantı çok az ve kusma yok ve bi türlü doymuyorum 😊
LinaNaz Zehraaa98 Ben de ikinci gebeliğin de karnıma bakan erkek bu diyordu Yok doktor kız dedi diyordum yok doktorun yanlış söylemiştir diyorlardı doğuma kadar kimse inanmadı kız olduğuna
Kamuran_celiik Mamienbaby Rabbim gönlümüdekini hayırlısı ile nasip etsin inşaallah kız olursa da baş tacı veren Allah 😊