arzumrt tugba9293 şehir hastanesine gitmeyi düşünmediniz mi? ben Altuğ beye gidiyorum aşırı bilgilendirici bir doktor herkese tavsiye ederim
tugba9293 arzumrt Kelebekler asıl korona sevgi hastanesinde daha fazladır. para ile test yapılıyor diye herkes orda . ve özel oldugu için aileden herkesi içeri alıyorlar. ben sehir hastanesinde yattım bir gün koronadan dolayı herkesi ayrı odalara yatırdılar . ve dogum yapanların yanına kimseyi almıyorlardı orda
Kelebekler tugba9293 bunu bilmiyordum🙄 neyse bakalım hayırlısı olsun daha zaman var o zamana kadar düşünürüz
Kelebekler Esmer_ Orkun bey çok iyi bi doktor bende gitmeyi düşündüm ama koronadan dolayı kalabalık olur diye tereddüt ettim doğuma biraz daha zamanım var o zamana kadar karar veririm
Fatma_1999 Üniversiteye giden anneler orası sgk olmasada muayene ücreti olarakta 158tlmi alıyor bilginiz varmı
Selohamile defne09 ben de alahattin beye gidiyorum 10+3 deyim. Kendim çok erken olduğu için soramadım ama siz sormuşsunuzdur normal doğum olursa kendi doğuma giriyor değil mi🌸
defne09 Selohamile Evet. kanaman, aşırı sancım, suyun gelirse ararsın demişti. Gidip yatış yapacağım ebeler ona gelmesi gereken zamanı söyleyecekler. Son ana geliyor hep doktorlar.😊 Doğum öncesi kısmı hastanede ebeler ile geçiriyoruz
Fatma_1999 Esmer_ Canım sordugunda banada bilgi verirmisin cunku benim 3hafta var daha gitmeme merak ediyorum
Fatma_1999 Esmer_ Canım benim arkadaşim sezaryan yaptirmisti 760tl ödediler bende sadece ondan biliyorum fiyati doktoru ona 1000tlyi geçmez demişti bende hic sormadim daha