tugba93 ilk hamileliğim , İzmir’de yaşıyorum gittiğiniz hastahane ve doktorlardan önerebilceğiniz isimler var mı? 😇
Deletedmom71 tugba93 medicalpark karşıyakaya gidiyorum ben 🙂 doktorum vedat uluğ çok memnunum. Muayene 125 tl sigortalıysanız. Doğum 3.300 tl.
PnarUyarAtlgan Deletedmom71 merhaba canım bende oraya Dr. Volkan emirdara gidiyorum. Fiyatlar değişmiş. Sanırım güncel Doğum ücreti 3.300 mü ?
Deletedmom71 tugba93 egepolda gökalp bey var çok iyiymiş ama o hastane bildiğim kadarıyla çok kalabalık. Ve gökalp bey aşırı yoğunmuş
Kenanizm18 tugba93 Deletedmom71 ihsan bey bu sene yeni gelmiş henüz tam keşif etmemişler o yuzden kalabalık degil canım doktor baya bi ilgili ve bilgili bi doktor her gittigimde benimle en az 30 dakika ilgileniyor. Cuma günü cinsiyeti ögrenmek icin baya bi caba sarfetti başkası olsa emin ol o kadar uğrasmazdı bile ki görüyoruz yazılanlardan ❤
tugba93 Deletedmom71 evet baya kalabalık randevular hep geçe atılıyor 😏 Öneriniz için teşekkür ederim ☺☺
tugba93 Kenanizm18 İhsan beye randevu alıcam bende o zaman Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 Cinsiyetiniz neymiş 😇 kaçıncı haftada öğrendiniz ☺
Deletedmom71 tugba93 medicalparkta saatinizde kesinlikle alıyorlar. Cumartesi yarım gün açık o gün biraz yoğun oluyor ama o zamanda en fazla 10-20 dk beklersiniz yani
Kenanizm18 tugba93 ikili taramada gittigimde erkek gibi dedi 17 haftamda kesin ögrendik erkek cıktı 🙂 gittiginde muhakkak bilgi ver canım emin ol memnun kalırsın. Sen kacıncı haftadasın?
Deletedmom71 PnarUyarAtlgan ben en son duyduğumda 3.300 dü bi tanıdığım söylemişti ama muayene ücretleri 115den 125 e çıkmış. Belki doğumunda oynamıştır fiyatları. Bir dahaki gittiğimde soracağım.
Cihatim Özel Karataş Hastanesi Osman Çelik. 24 haftalik gebeyim suana kadar pisman olmadim. Iyi aciklayici guler yuzlu bir doktor. Muayne 75 tl. Dogum 2100 tl.
tugba93 Kenanizm18 Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin🙏🏻 haber veririm mutlaka😘 9+2deyim ben daha canım ☺
Pskdeniz Kenanizm18 birşey sorabiliryim size?? Doğum yaptınız mı? Bende ihsan beye başladım daha 6. Haftadayım onunla devam edesim var da
GrkemMelikeYlgrm Ben Çiğli Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesine gidiyorum ilk günden beri İrfan Özer dr.ismi çok iyi ilgileniyor özelden geçiş yapmış bu hastaneye
GksuGlbaheTural Ege üniversitesi Doç. Dr ali akdemir 👍🏻👍🏻👍🏻 Hastanenin içinde ama özel muayenesi , süper bir doktor
tugba93 GksuGlbaheTural tavsiye için teşekkür ederim ☺🙏🏻 evimize çok ters ama. Allahım sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin😇
GksuGlbaheTural sudamlasi kesinlikle işini bilen bi doktor bunhafta doğum yapacağız hakkımıZda hayırlısı hepimizin