HilalC95 Esentepe hastanesi Gönül Doyran. Muthissssss bilgili muthissss rahat ve acayip bilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim öyle.mutavazi bir de anlatamam. Ben İstanbul doğum akademisinden doğuma hazırlık.online dersler aldım.6 saat bana doktoruna soracaklarin ve doktorundan isteyeceklerin.diye yazdırdı dedim ki benim.doktorum zaten bunları dedi dedim doğum koçu şaşırdı. En son çatı muayenesi yaptı mı dedi hayır dedim normal.dogum yanlısi bana yapımın zaten çok müsait olduğunu söylemişti dedim. Doktorunuz kim dedi bende söyledim meğer benim.doktorum bu akademide gönüllü doktor olarak faaliyetler yapmış ooo mükemmel.bir doktorla beraberdik çok şanslısın dedi. Dünya sağlık örgütü çatı muayenesi yapılmamasını öngörüyormus. Sezeryan dahil olsa anne ve Bebek sağlığı için doğum sancısı in bir kısmı yasanmaliymis ait gekmesi hormanlar vs vs daha neler neler dedim ki Allahimmmm şükürler olsun dedim iyi ki doktorumla karşılaştırdın beni. Bir arkadasima önerdim o da bayılmış ona hemen değiştirdi doktorunu. Ben çok memnunum yine hamile kalırsam hemen ona gidicem asla vazgeçmem ondan ona sonsuz güveniyorum. 🤲🤰🤗💐👍