gzm1234 Kızlar 10 gündür çarpıntıyla uğraşıyorum. Holter takıldı ve sinüs taşikardisi teşhisi konuldu doktor hiç bir ilaç veremem dedi. Nabzım 160’lara kadar çıkıyor bebeğe bir zararı olur mu? 26+2 haftamız.
Busra34ybg gzm1234 benimde ara ara çıkıyor canım malesef gebelikte olabilirmiş doktorum öyle dedi bebeğe zararı olsa söylerdi heralde çünkü çoğu anne adayı çarpıntıdan şikayetçi
NilayRuya gzm1234 benim de en cok 123 e çıktı şimdi baktım 111 olmuş bende korkuyorum inşallah sıkıntı olmaz
Busra3509 gzm1234 ben 190 görüyorum Sinüs taşikardisi dedi banada nabız yüksekliğim den 1 aydır perisanm bende. 🤔
momsboys gzm1234 gebeliğe bağlı kan hacmi arttığından olmus olabilir arada bendede çarpıntı oluyor ama normal olduğunu söylüyorlar
Busra3509 gzm1234 cok sıkıstıgın zaman dideral alabilirsin ama almasan daha iyi gelisim geriliği yapar dedi bende almadm daha hic ama 1 aydr perisan etti beni bu olay uykudan bile nabza uyanym
NilayRuya gzm1234 keşke canım ama kalpte çok çalışıyor işte iki kişilik 🥰 Allah yardımcımız olsun sana da çok geçmiş olsun 💙
ipekkkkkkk7 gzm1234 Şimdi bir anda kalktım yerimden öyle bir carpiyor ki dayanamıyorum uzandigim zaman nefesim kesiliyor hemen kalkıyorum,oturuyorum