Humeyra18 Happykariner dun kan testi vermistim zaten pozitif cikti ama değer düşüktü persembe günü tekrar gitcem baktircam artış var mi diye
Eda_nur46 Serdar4125 benim sadece muayne ücretim 350 lira canım benim tutarım 5000 lita oldu değişir kaliteli doktara göre
Tsolak Humeyra18 hadi ya aşılamada kimyasalı da çok duyuyorum neden kaynaklanıyor acaba 😢 çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zaman da Allahım kucağını doldursun
sophia Tsolak hayirlisi olsun benim ilk asilamada oldu, moralinizi bozmayin kimyasal olur vs diyenlere ;) opuyorum
Balum sophia tebrikler sana herkese umut oluyorsun bende simdi adet olunca baslicam subat ayinda insaAllah
Balum Humeyra18 tabiki pes etme hayirlisi neyse o olur bak ben iki cocugum asilama yoluyla oldu ama gecen sene korona oncesinden 2 tane yaptim olmadi tutmadi cunku nasip degilmis simdi subat ayinda tekrar baslicam insaAllah bu sefer olur
Humeyra18 Balum evet öyle gercekten hersey nasio bakalim smdi biraz aratircaz neden boyle oldugunu ozel hastaneye gitcem bakalim inşallah güzel sonuclar alirim